Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Menyasszony képes leírás - Esküvő.tlap.hu
részletek »

Menyasszony - Esküvő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvo.tlap.hu » Menyasszony
Keresés
Találatok száma - 8 db
Dilemma a ruha körül

Dilemma a ruha körül

Esküvői ruha kiválasztása, megvásárlása, esküvő, esküvő helyszín, esküvő helyszínek, esküvői helyszín, esküvői helyszínek, esküvő szervezés, esküvő rendezés, esküvő terem, esküvői vacsora, esküvői fogadás

Előkészület

Előkészület

Esküvő,Társadalmi,Készíts saját weboldalt az abbcenteren bármilyen témában! Friss cikkeidet megjelenítjük a főoldalon is Azután következik az eljegyzés... A leánykérés után nem sokkal megtörténik az eljegyzés is. Ünnepélyes vacsorát, vagy ebédet szokás ilyenkor rendezni, ahol hivatalosan is bejelentik a fiatalok a családjuknak, hogy eljegyzik egymást. Ekkor már illik megemlíteni az esküvő várható időpontját is. Erre az eseményre az ifjú pár szüleit, testvéreit és nagyszüleit illik meghívni. Ez az ünnep kíváló alkalom arra is, hogy a két család jobban megismerhesse egymást. Az eljegyzés alkalmával történik a gyűrűcsere, és ilyenkor a szülőknek illik pohárköszöntőt mondani a párra. A jegyesség ideje általában 1 évtől akár három évig is eltarthat. Ez egy próbaidő arra, hogy a leendő házasok megismerjék egymást.

Esküvő előtti szomorúság

Esküvő előtti szomorúság

buli,chat,Bulizz velünk neten, sms-ben és a 3 dimenziós világban is!Bulissimo Club, ahol a fórumon, chaten csak jó fej emberek várnak Rád! Már eldöntöttétek a pároddal, hogy összeházasodtok? A magazinokat bújod, hogy megtaláld a legmesésebb esküvői ruhát? Akkor már biztosan gyűrűt viselsz, és minden szingli barátnőd téged irigyel, a szüleid pedig hihetetlenül büszkék rád. És míg az idő legnagyobb részében te is velük együtt örülsz, hiszen életed legszebb pillanata közeleg, valami kis idegesség és szomorúság lopózik be a mindennapjaidba. De vajon miért? Mégis, mi ez a szomorúság?

Esküvői kérdések és válaszok

Esküvői kérdések és válaszok

Családi kapcsolatok - Esküvő - 850 gyakori kérdés a témában, 1. oldal. nem olcsó és alaposan föl kell rá készülni, de megéri, mert hosszú időre belevonja a játékba a lakodalmas népet a lufipósta. Családoknén-páronként egy előre felfújt, héliummal töltött lufi, megcímzett képeslap, több golyostott. A vőfély kihirdeti, hogy mindenki írjon egy játékos fogadalmat az ifju pár részére. Felkötik a képeslapot és szélne resztik egyszerre, ahol leesik, ott postaládába dobják, és akié megérkezik azt az ifju pár 'beválthatja' (Persze a képeslapon meg van szólítva a járókelő s, hogy legyen szíves a postaládáig eljuttatnia a lapot) sötétben méd led lámpácskát is lehet alá kötni, gyönyörű látvány, hogy egyszerre repül 40 fényes csillagocska.

HIFU terápia esküvő előtt

HIFU terápia esküvő előtt

A HIFU egy fókuszált ultrahangos, bőrfeszesítő kezelés, mely az Egyesült Államokból indult hódító útjára. Népszerűsége abban rejlik, hogy hatása rövid időn belül látható és sokáig tart. A HIFU terápiát elsősorban 35 év feletti hölgyeknek és uraknak ajánljuk megelőzés céljából, míg a 45 év feletti korosztálynak a megereszkedett bőr rugalmassá tételére. A HIFU nem csak arcra, hanem nyakra, dekoltázsra, hasra, combra és térdre egyaránt alkalmazható eredményesen. Látogasson el szalonunkba és győzödjön meg róla Ön is, hogy műtét nélkül is lehet feszes, fiatalos bőre!

Ruhaválasztás

Ruhaválasztás

Női Portál - a nők birodalma - Nőiportál.hu Olyan ez, mintha a fodrászhoz mennél, vinnéd Courtney Cox képét, hosszú és egyenes hajával. Hiába tudod, hogy remekül festenél, ha a tied göndör és csak állig ér, a fodrász csodákra nem képes... Hogy megtaláld a neked való fazont, az egyedüli üdvözítő módszer az, ha rengeteg félét felpróbálsz. És nem elég, ha jól áll, kényelmesen is kell benne érezned magad. És aztán gondolhatsz arra, hol is lesz az esküvő? Furcsa lenne valami nagyon modern, mondjuk egy régi kastélyban vagy templomban. Ha templomban esküszöl, a vallásos előírásokat is figyelembe kell venni, például, hogy megfelelően takarva legyen a vállad és a karod. Aztán jöhetnek az apró részletek, milyen színű a helyiség fala, a székek... Olyan ruhakészítőt vagy kölcsönzőt válassz, ahol rád alakítják a ruhát, akár az utolsó pillanatban is, nem most kell, hogy csinosan álljon, hanem a nagy napon... addig meg még fogyhatsz is, hízhatsz is...

Smink tipp

Smink tipp

A smink egy jó eszköz arra, hogy ténylegesen felfedje, kiemelje azt az egyedülállót és különlegeset, amely a bensődből fakad. Az esküvői sminknek nincsenek általános, mindenkire vonatkozó szabályai. Egyetlen alapvető tulajdonsággal kell rendelkezniük, az a tartósság: jól kell bírnia a könnyeket, a hőséget. A jó smink nem csak trendkövető, hanem viselője arckarakteréhez, stílusához is illeszkedik. Az Ön döntése, mennyire szeretné kiemelni saját arcát; esküvői sminkje bármilyen lehet, amelyben jól érzi magát.

Tanácsok az esküvői ruha választáshoz

Tanácsok az esküvői ruha választáshoz

Stílustanácsok, hogy az esküvőn a hozzád leginkább illő menyasszonyi ruhát vagy öltönyt viselhesd. Esküvői stílus tanácsok.Hogyan válasszunk hozzánk illő menyasszonyi ruhát?Az alkatunknak megfelelő sziluett kiválasztása a legfontosabb.A magas és vékony hölgyeknek kerülniük kell a hosszanti szabásvonalakat, és a nyakbakötős fazont, mert ezek tovább nyújtják az alakjukat. Előnyösebb számukra a keresztben szabott, vállpánt nélküli esküvői ruha.

Tuti menü