Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zenekarok képes leírás - Esküvő.tlap.hu
részletek »

Zenekarok - Esküvő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvo.tlap.hu » Zenekarok
Keresés
Találatok száma - 33 db
Anton Laci Szólózenész

Anton Laci Szólózenész

Olyan zenészre van szüksége, aki minden igényt kielégít, és fáradhatatlan?Személyemben megtalálta!Én sikerre viszem a rendezvényt, pörgősen zenélek, konferálok, és rutinosan, vidáman végigvezetem a műsort egy Önökkel közösen összeállított forgatókönyv alapján!Ha kívánják retro DJ program, és élőzene egy estén belül szintén megoldható!Bál, esküvő, születésnap, velem a siker garantált!Pályafutásomról:Rövid ideig különböző rockzenekarokban indult a szükséges rutinom megszerzése majd Vendéglátó zenészként itthon kezdtem el dolgozni és tovább folytattam a zongoratanulást, de már a tánczenész stúdióban. Két év gyakorlás után sikeres vizsgát tettem, és megkaptam a hivatásos előadóművészi engedélyemet.Ezt követően közel húsz évig itthon, és külföldön zenéltem különböző éttermekben, szállodákban. Több mint tíz évig jártam a világot. Németországtól indulva egész az Egyesült Arab Emirátusokig jutottam. Luxushajós szerződéseim jóvoltából harminc országban jártam, ami hatalmas élményt jelentett számomra. Most már huzamos ideje itthon vagyok, és főleg rendezvényeken, esküvőkön lépek fel, büszkén mondhatom a megrendelőim megelégedésére.

Balizs Sándor

Balizs Sándor

Vállalom zenés rendezvények, lakodalmak, eljegyzések, keresztelők, házassági évfordulók, bálok, partik, falunap és egyéb családi összejövetelek zeneszolgáltatását. Nem csak Budapesten és vonzáskörzetében vállalok fellépést, szívesen lépek fel vidéki falvakban és városokban is, az ország egész területén. Zenei repertoárom, amit folyamatosan bővítek, főként mulatós, báli, nosztalgia irányzatú, de megtalálható a régi, és mai slágerek azon része is, amik a mulatós műfajban is helyet kapnak. Műsorom a buli jellege szerint és a közönség korosztályának figyelembe vételével állítom össze. A kis bulikat is ugyanolyan örömmel vállalom és teljesítem, mint a több száz fős lakodalmakat. Kérése, és igénye szerint, több zenekari taggal is tudok fellépést vállalni.

Berta Bandi Bandája

Berta Bandi Bandája

Zeneiskolai tanulmányaink befejezése óta célunk,hogy lakodalmas zenénkkel hozzájáruljunk ahhoz, hogy minél több ifjú pár és rokonsága örömmel emlékezzen vissza élete egyik legfontosabb napjára.Épp ezért a rendezvényekre műsorunkat igény,hangulat és kérés alapján állítjuk össze, mert jót mulatni csak együtt lehet.Természetesen az évek alatt összeállt repertoárunkat folyamatosan bővítjük.Több mint 20 éves pályafutásunk talán legnagyobb sikereként említhetjük, hogy részben a zenekar tagjaiból alakult Holdfény együttesnek három,míg Berta Icu énekessel kiegészült BIMM Triónak kettő kazettája jelent meg a 90-es években. (Kadencia Kiadó). Vállaljuk: lakodalom, eljegyzés, házassági évforduló, keresztelő, ballagás,egyéb családi és baráti összejövetelek zenei szolgáltatását.Zenekarunk kizárólag 4 fővel, és csak élőben áll rendelkezésre. Partnereink olyan vőfélyek, akik garantáltan fokozzák az est hangulatát.

Buga László

Buga László

Jelenleg több mint 14 éve vagyok a pályán a közönség legnagyobb megelégedettségére. Időközben egy énekes hölggyel bővültem, így duóban változatosabb, színesebb műsort tudunk felépíteni. Évi 60-65 rendezvényen lépünk fel. Modern hangtechnikával, szintetizátorral rendelkezünk. Zenei repertoárunk a régi 60-70-es évek dalaitól napjaink sláger-zenéjéig számtalan zeneszámot felölel. Mindig az adott rendezvény magas zenei színvonala , a vendégsereg maximális elégedettsége a cél. Minden kedves vendég megtalálhatja az este folyamán a saját ízlésének megfelelő műfajt. Nem volt még olyan rendezvény, ahonnan akár egy vendég is csalódottan távozott volna...

Cocktail Band

Cocktail Band

A Cocktail band zenekar kizárólag csak élőzenei produkciót kínál, hihetetlenül széles repertoárral és színpadi show-val. Mindannyian több éve aktívan zenélünk, és nagy tapasztalatot szereztünk abban, hogyan tudjuk az éppen aktuális közönségünk igényeit a legjobban kiszolgálni. Szalonzene, régi klasszikus művek, party jellegű nosztalgia-disco és Rock and Roll, legújabb külföldi és hazai slágerek mind a műsorunk részét alkotják. Rendszeres vendégei vagyunk az egyetemi és főiskolai rendezvényeknek, a nosztalgia táncesteknek, különböző nagyvárosi programoknak, sörfesztiváloknak és egyéb szervezett műsoroknak. Folyamatos meghívásaink vannak Németországba ill. Ausztriába.

Dévényi Barna

Dévényi Barna

Dévényi Barna zenész zenekar zene muzsika lakodalomRepertoárom kb. 1000 dalból áll, melyet folyamatosan bővítek. Mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt, hiszen tánczene, örökzöld, magyar nóta, cigányzene, mulatós, hallgató, rock 'n' roll, twist, keringők, tangó és a mai modern stílusok többségéből számos slágert játszom. Műsorom a buli jellege szerint és a közönség korosztályának figyelembe vételével állítom össze.A zene iránti szeretetemből adódóan előadásmódomra jellemző a dinamizmus és a közönséggel való folyamatos kontaktus tartása. Kihívás számomra, ha felelhetek a hangulatért, ha a dalaimon keresztül megoszthatom érzéseimet másokkal. Amikor együtt énekelünk, jó látni, hogy megszűnik minden határ és gátlás az emberekben. Az élőzene által önfeledetté és felszabadulttá válnak, ami mindig erőt ad nekem és ettől tudok egyre lelkesebben játszani.

EnterBand Party zenekar

EnterBand Party zenekar

Igényes zene minden alkalomra !-Élőzene esküvőre, bálra, rendezvényre, bulira, partyra ! -A zenekar jelenlegi felállásban 2000 óta működik. Azelőtt mindketten játszottunk már szólóban, illetve zenekarban egyaránt, és számos zenés rendezvényen vettünk részt.-A formáció több éves tapasztalatának köszönhetően, a régió egyik legelismertebb zenekarává nőtte ki magát. -Repertoárunk rengeteg külföldi és magyar slágerből áll, a 70-es évektől a napi slágerekig és mulatós zenékig. -Élőzenés rendezvények (Lakodalmak, bankettek, születésnapok, stb...) igényes zeneszolgáltatását vállaljuk az ország bármely területén, vagy akár a határon túl !!!-EnterBand Party És Rendezvényzenekar, a jó bulik elengedhetetlen kelléke !-Látogasson el honlapunkra, így többet megtudhat zenekarunkról.

Esküvői zenekarok

Esküvői zenekarok

Mondhat bárki bármit, a magyar emberek döntő többsége, ha meghallja a klasszikus esküvői zenéket, mulatós, lakodalmas nótákat dalokat, akkor megfelelő helyen elkezd rájuk mulatni, táncolni. Persze egy jó esküvői zenekar, zenész nem nem csak mulatós zenét vagy lakodalmast játszik, hanem színesíti a zenei repertoárát egy-egy más stílusból 'lopott', egyedibb igények kielégítésére is megfelelő zeneszámok játszásával, így emelve az esküvői vendégsereg hangulatát. Milyen szempontokat vegyünk figyelembe zenekar választásakor?ha lehetséges kérjünk egy személyes találkozót a zenésztől, zenekartól, más esetben részletesen egyeztessünk mindent telefonon keresztül hallgassuk meg akár élőben, akár demo anyag alapján a zenét kérdezzük meg az esküvői zenészt, zenekart a végzettségéről, hol tanult, mit, mennyi ideig, mióta van a pályán kérjünk listát zenei repertoárjáról és papírozzuk le a megrendelést az esküvőre. Ami mindezekből a legfontosabb az a zenei demo anyag, bemutatkozó dalok, illetve lehetőség esetén az élőzenei meghallgatás! Az 'esküvői zsákbamacska' csak így kerülhető el. Bízzuk a választást a fülünkre, hallgassuk meg az esküvői zenészt, zenekart.

Esküvői Zenész Információs oldal

Esküvői Zenész Információs oldal

Esküvői zenész oldalunkon hiszünk benne, hogy Te is megtalálod ámaid esküvőjéhez méltó zenekart. Magyarország kedvenc esküvői zenészei a Te lakodalmadon is ott lehetnek. A döntés a Te kezedben van! A legszuperebb zenekarok esküvőre még ma várják megkeresésed!Oldalunkon nem csak zenekarok között kereshetsz, hanem esküvői zenék bemutatásával megkönnyítjük a választásod mind a polgári esküvői zene, mind esküvői bevonuló zene, mind esküvői szertartás zene tekintetében.Miért vagyunk mások mint mások? Hiszünk abban, hogy szolgáltatásunkkal valódi segítséget nyújtunk a leendő ifjú párnak. Nem gyűjtőoldalként funkcionálunk, hisz 1-2 soros bemutatkozás nem sokat mond. Inkább megpróbáljuk józan érvekkel, a ti vélemyényeitekkel és rengeteg információval a maximális igényeket kielégíteni, hogy a megfelelő zenekart találja meg mindenki.

Hirdetés
Family Party

Family Party

Mulatós zene, lakodalmas és tánczene esküvőre, bálra, családi és egyéb rendezvényre Ladányi Péter vagyok, a Family Party zenekar alapítója.1965-ben születtem. Szüleim 8-éves koromban írattak zeneiskolába, hogy zenét tanuljak, így 1973. szeptemberétől a zene lett az életcélom, a hivatásom. Zenésznek tanultam és jelenleg is egy hivatásos fúvós, illetve Big-Band zenekarnak a tagja vagyok, ez a fő állásom. Előadóművészi, B kategória vizsgával rendelkezem.15 évesen kezdtem vendéglátó (rendezvény,) esküvői, zenekarokban zenélni, és attól kezdve rendszeresen szinte minden hétvégén zenélek esküvőn, bálon, falunapon, vagy valamilyen céges illetve családi, baráti összejövetelen.A zenekarokban való zenélés mellett 1988 körül kezdtem el különböző vendéglátóhelyeken, és rendezvényeken egyedül szintivel fellépni.Több kisebb nagyobb 30-180 fős esküvőn, eljegyzésen, bálon, családi rendezvényen, (ballagón, születésnapon, névnapon, keresztelőn) játszottam már és szórakoztattam egyedül a vendégeket.Állandó helyeken rendszeresen is zenéltem, illetve zenélek. Gombán a 'Gesztenyés-ben minden héten egy alkalommal több, mint 7-éven át, majd másfél évig üllőn a Boszorkány étteremben zenéltem minden héten. 2006 novemberétől a Kistirol Fogadóban zeméltem közel két évig.

Feeling Együttes

Feeling Együttes

Az esküvői zenekar kiválasztásánál fontos figyelembe venni, hogy milyen zenei stílusokat szeretnének hallani. Természetesen a pár kívánsága a legfontosabb, de figyelembe kell venni a vendégek összetételét, zenei ízlését is. Magyarországon hagyomány, hogy főleg mulatós zene szól egész este, de egyre gyakoribb, hogy sláger, pop, latin, rock számokat játszó esküvői zenekart választ a pár. Az élő zenének megvan a maga varázsa, ami egy elegáns esküvő fényét tovább emeli. Ma már egyre elterjedtebb, hogy fénytechnikát is igényel az ifjú pár. Olyan tapasztalattal rendelkező esküvői zenekart kell választani, akik számos esküvőn zenéltek már, széles zenei kínálattal rendelkeznek, bármilyen stílust játszanak a mulatós zenéktől egészen a mai slágerekig. Rendelkeznek a szükséges és megbízható technikai felszereltséggel, eljátszák a kedvenc zenéket is.

Fellépőkereső

Fellépőkereső

Amatőr előadóktól a profi fellépőkig. Szakértelemmel segítünk minden típusú rendezvény fellépőinek megtalálásában, mindezt teljesen ingyenesen! Nálunk minden színpadra termett produkciót megtalál: Előadó, fellépő, rendezvény és esküvői zenekar, parodista, DJ -k, stb.Ön is szeretné fellépőkkel, színpadi produkciókkal színesíteni a rendezvényét, de nem tudja hogyan kezdjen hozzá a megfelelő előadó felkutatásának, vagy csupán csak azt szeretné, ha valaki ingyenesen levenné ezt a terhet a válláról?Akkor remek hírünk van az Ön számára! Jó helyen jár, megtalálta a megfelelő megoldást! Szakértelemmel segítünk minden típusú rendezvény fellépőinek megtalálásában, legyen szó a költségkeretéhez igazodó árajánlatról, vagy egyszerűen csak álmai előadójának megrendeléséről, mindezt valóban teljesen ingyenesen!

Galamb József

Galamb József

Galamb József HonlapjaZenei műsorom és beállításom igyekszem az ön és tisztelt vendégei igényeihez igazítani,a kornak és elvárásoknak megfelelően, a színvonalas előadás és annak érdekében,hogy az emberek jól érezzék magukat attól, amire szükségük lehet egy jó hangulatú buliban.Valamikor a gyermekkorom vége felé, a '90-es évek legelején kezdődött a zene iránti érdeklődésem.Egy kisebbfajta CASIO szintetizátoron kezdtem el tanulgatni az akkor slágernek mondható 3+2, Kadlott Karcsi, Hajós Jani és Lagzi Lajcsi stílusú dalokat.Később, amikor már úgy éreztem, hogy jobban mennek a dallamok,megpróbáltam a saját családi köreinkben tartott disznóvágások, születésnapok,és egyszerű kártya-partis estek alkalmával is előadni műveimet, kisebb-nagyobb sikerekkel.Ezek után egyre több fantáziát láttam ebben a zenei világban, és elkezdtem törekedni arra,hogy minél több dalt megtanuljak és minél komolyabb hangszert vehessek magamnak.Későbbiekben kis repertoárom már meg mertem mutatni nagyobb közönségnek is, a rokonságban,iskolai Ki-Mit-Tud és egyéb műsorokon, majd idegen körökben is, családi rendezvények alkalmával.Néhány év múlva, '94-ben, bekerültem egy lagzis zenét játszó csapatba,és elkezdődtek a Lakodalmazások, Bálozások, és egyéb rendezvényeken való fellépések.2004-ben bekerültem egy 5 tagú zenekarba, ahol kb. másfél évig zenéltem.Ez egy teljesen élő felállásban zenélő csapat volt.

Hangulat Express együttes

Hangulat Express együttes

A Hangulat Express együttes esküvők, családi és vállalati rendezvények, felnőtt-, és gyerekműsorok igényes és hangulatos zeneszolgáltatója. Az együttes több, mint tíz éve szórakoztat kicsiket és nagyokat egyaránt. A tagok közül mindenki aktív muzsikus, több évtizedes szakmai tapasztalattal és rutinnal. Óriási, változatos, rugalmas műsorral, igazi bulizós dalokkal, vidám hangulattal várják megrendelőiket az ország egész területéről. Repertoárjukban az igényes tánczenei magyar- és külföldi slágerek mellett jól megférnek a tradícionális mulatós, és bulizós dalok is. A három fős együttes bemutatkozó oldalain letölthető felvételek, és hasznos információk, cikkek várják az érdeklődőket, leendő, és régi megrendelőket. Különlegességként speciális nyugdíjas, és gyerekműsorok is vannak a szolgáltatási körben, a legtöbb ünnepi alkalomra, pl. születésnap, névnap, karácsony, mikulás, húsvét, stb.

Karaván

Karaván

Karaván 'retro' zenekar. Ha szeretné felidézni a régi, igazi, 'sátras' lagzik hangulatát, jó helyen jár. Igazi magyar lagzis zenét játszunk, régi slágerekkel szinesítve repertoárunkat. Semmi tüc-tüc, semmi gép zene. Főleg Pest megyében, de az ország egész területén vállalunk fellépéseket. Esküvők, bálok, és más rendezvények tizenéves tapasztalatival a hátunk mögött, ön is számíthat ránk.

Kecskeméti zene

Kecskeméti zene

Lakodalmak, Bálok, Falunapok, Céges, és egyéb Családi rendezvények zenei lebonyolítása egyszemélyes, vagy zenekari felállásban. Zenekari felállás esetén a zenekar tagjait az Ön kérése alapján is össze tudom állítani, hogy minél színvonalasabb legyen a műsor, valamint Ön és kedves vendégei minél jobban érezhessék magukat.2009 nyarán tartottam egy céges bulit, amire munkatársaim és kedves barátaim hívtam meg. A zenét egy zenészbarátom 'Bronz Pisti' és társa 'Kelemen Laci' szolgáltatta, a nevük MIXER Együttes.Itt ragadott meg jobban a zenei pálya és vele járó élmények. 2010 tavaszán tanácsokat és segítséget kértem Pisti barátomtól, amelyet ő jó szívvel fogadott. Segített hangszert választani, egy YAMAHA típusú szintetizátort. Megmutatta nekem a zenei alapfogásokat.Folyamatos gyakorlás és tanulás után jobban ráéreztem a zenére és fejlesztettem a felszerelésem. Vettem hangtechnikát és egy KORG Pa500 szintit.Folyamatos tanulás mellet, az egy hangszerrel elhívtak kisebb bulikba, majd több ismeretség és gyakorlás után, nagyobb bulikba is eljutottam.

Lagzi Team

Lagzi Team

A lakodalomról általában az embereknek a dínomdánom, mulatság, jó buli, poénok, zene, finom ételek jutnak az eszébe. Egy jó lagzi reményében sokan megpróbálkoznak a saját szervezéssel, míg mások ezt szervezőkre bízzák, ám mindkettőnek megvan a maga pozitívuma, ill. negatívuma.Saját szervezés esetén - ha nincs hozzá kellő tapasztalatunk - könnyen elveszhetünk bizonyos részletekben, de nem biztos, hogy mindenre kiterjed a figyelmünk.Szervezők foglalkoztatása esetén mindent megszerveznek számunkra, de nem biztos, hogy megfelel az igényeinknek. Szerencsés esetben egy jó szervező közreműködésével, jóval a rendezvény előtt megismerhetjük a zenekart, a vőfélyt, a fotóst, videóst, stb., esetleg még válogathatunk is.

Tuti menü