Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
DJ esküvőre képes leírás - Esküvő.tlap.hu
részletek »

DJ esküvőre - Esküvő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvo.tlap.hu » DJ esküvőre
Keresés
Találatok száma - 12 db
Best Of Disco

Best Of Disco

A Best Of Disco csapatában minden dj azért dolgozik, pontosabban együtt bulizik a közönséggel, hogy felejthetetlen élményt adjon a Ti bulitokon is. Az esküvőtök minden percét végigkísérjük zenével a megérkezéstől a lagzi végig: gyülekezés és vacsora alatt halk előre egyeztetett háttérzenét biztosítunk. A buli zenék lehetnek a 70'-80'-90'-es évek zenéi, latinos zenék, mai slágerek vagy bármi, amit szeretnétek hallani. A nagy nap folyamán lehetőség van a rólatok előre elkészített kisfilm vagy slideshow projektoros kivetítésére. Mindig van nálunk két mobil mikrofon, hogy a köszöntéseket be tudják mondani az esküvő vendégei. Az esti buliról képeket készítünk, amiket utólag elküldünk e-mailben, hogy sokáig emlékezetes maradjon az esküvői jó hangulat. Amikor pedig már elég mulatós a jókedv, akkor jöhet az éneklés, a karaoke.

DJ és Ceremóniamester.

DJ és Ceremóniamester.

Rendeljen esküvőre dj -t, hogy az igények megvalósítása mellett, felhőtlenül szórakozhasson a násznép!Az esküvői dj ajánlata ebben az évben is. Számtalan már sikerrel zárult party, tapasztalt esküvői dj közreműködésével, igény esetén teljes hang és fénytechnika helyszínre telepítése, és elbontása, party közben felmerülő zenei kérések teljesítése a megfelelő zenei blokkokban. Profi kivitelezés, tapasztalt esküvő Dj, mert a jó hangulat nem kérdés, garancia!

DJ esküvőre

DJ esküvőre

Esküvő előtt áll? Akkor biztosan határozott elképzelése van már arról, hogy milyen egy jó esküvői DJ. Alapvető tulajdonságai közé tartozik a felkészültség és a megbízhatóság. Emellett persze fontos, hogy szórakoztasson az ifjú pár és a násznép kívánságai alapján. Igen, az esküvő DJ kiválasztása nem könnyű feladat. Mégis, ha alaposan utánajár a lehetőségeknek, biztosan talál kedvére valót. Manapság rengeteg rendezvény DJ foglalkozik esküvők, egyéb események lebonyolításával is, így érdemes a kutatást itt kezdenie.

Dj mSound

Dj mSound

DJ mSound vagyok, az elmúlt 17 évben számos esküvő, házibuli és egyéb céges rendezvény megszervezésében vettem részt és zenei lebonyolítását végeztem el. DJ vizsgámat 1999-ben szereztem. Lemeztáskámban szerepelnek a 70-es, 80-as és 90-es évek, valamint napjaink magyar és nemzetközi slágerei.Ha esküvőre, céges rendezvényre keres igényes, sok éves tapasztalattal, referenciákkal rendelkező lemezlovast, akkor jó helyen jár. Fontos számomra a visszafogott elegancia, mert a rendezvény az emberekről, az embereknek szól.

Dj Richie

Dj Richie

- Alapvetően DJ vagyok, de a zeneszolgáltatás mellett, egyben a ceremóniamesteri feladatokat is ellátom, amit NEM a népies formában valósítok meg és nem jelent plusz költséget a megrendelőim számára. (események koordinálása, esküvői játékok levezetése, menyasszonytánc lebonyolítása megbeszélés szerint.....).- Kizárólag, csak ceremóniamesteri megbízást nem vállalok! - A ceremónia zenék összeállítását és hangosítását is tudom teljesíteni, ha a lakodalom helyszínén (200m-en belül) lesz megtartva a szertartás.- A vacsora idejére kellemes, Smooth Jazz, Swing, LifeTime, Evergreen melódiákból összeállított háttérzene szól.- Minden korosztályt táncolható, énekelhető, ismert sláger zenékkel, szórakoztatok, több stílusban, szünet nélkül! Retro Disco, Nosztalgia, Classic Funky, Latin, Dance, napjaink zenéi, rádiós aktualitásai, magyar sikerek. - Kulturált, minőségi hang és fénytechnika is hozzájárul ahhoz, hogy emlékezetes legyen az esküvő minden részvevője számára. - Az est alatt folyamatosan teljesítem a zenei kívánságokat, lista szerint is! - A bemutatkozóm háttérben, 33 év szakmai referencia áll! - A vendégekkel kommunikálva nyújtok az esküvőre tartalmas szórakozást.

Eskuvopartydj

Eskuvopartydj

Az eskuvopartdj.hu weboldala bemutatja azokat a szolgáltatásokat, melyeket igénybe vehetnek azok a fiatal párok, akik esküvőre készülnek a jövőben. Ceremóniamester, Karaoke, Esküvői Dj és különleges vizuális effekt szolgáltatásainkról olvashat a honlap látogatója. Kapcsolat oldalunk lehetőség van kérdezni ha valamit esetleg kihagytunk volna szolgáltatásaink bemutatásából, ezen kívül lehetőség van ellátogatni Facebook, Twitter és Blog oldalunkra a jobb felső sarokban megjelenő jelek segítségével. Kezdőlapunkon, pedig az éppen aktuális hírekről és Információkról kaphatnak tájékoztatást az érdeklődök, mint Kiállítások melyeken szereplünk mint kiállítók, és egyéb hasznos információk, cikkek

Esküvő Dj Szolgálat

Esküvő Dj Szolgálat

Állandóan változó világunkban egyre gyakrabban szakítunk a régi hagyományokkal, igy van ez az esküvőnél is. A klasszikus esküvői zenekar helyett évről évre több pár választ esküvő dj szolgáltatást. A legfőbb indok tapasztalataink szerint az ár, mivel a dj lényegesebben olcsóbban dolgozik mint egy lakodalmas zenekar. Illetve megváltoztak a zenei igények is, amit egy esküvői dj sokkal jobban tud teljesíteni.- Nincs szünet vagy pihenőidő, a dj nem pihen az esküvő alatt Széles zenei repertoár (egyedi zene kérések is megvalósíthatók).Eredetiben szólnak a zenék - Bakelit lemezről is rendelhető az esküvői dj szolgáltatás.Alacsonyabb létszám, az esküvő dj csapat max 2 fővel megy egy esküvőre.Korlátlan technikai háttér, vezetékes és vezeték nélküli mikrofonok, több termes hangosítás.- Előre kérhető esküvői zenék, kedvencek, tiltólista Az esküvő Dj csapata OKJ vizsgával rendelkező és jogtiszta lemezekkel rendelkező lemezlovasokból áll, ez azért fontos mert minden tagunk beszél angolul és előszeretettel vállalunk vegyes nemzetiségű esküvőn dj szolgáltatást. Munkánkra a legjobb garancia 63 elégedett ifjú pár a 2010-es évben.

Esküvőhangosítás

Esküvőhangosítás

Az Esküvőhangositás.hu csapatának fő profilja a hagyományos zenekaros lagzikkal szakítani kívánó párok esküvőjére az egyre népszerűbb Esküvői Dj szolgáltatás biztosítása. Nagy előnyünk a megfizethetőség, a széles zenei repertoár, a változatos és folyamatos zenei szolgáltatás, és a kiváló hangzás. Ha idejétmúltnak érzed a zenekarok szűkős zenei repertoárját, és szeretnéd ha a ti és a vendégeitek is a kedvenc zenétekre szórakozhassanak, akkor rendelj minket! Oldalunk célja hogy bemutassuk az Esküvői Dj -k, azaz a mi munkánkat, és eloszlassuk a Bennetek felmerülő kételyeket! Gondolkodtatok már azon, hogy hány kedvenc zenekar, előadó vagy énekes van akiket szívesen elhívnátok a lagzitokra zenélni? Talán a Beatlest, Elvis Presleyt, Madonnát esetleg a Gipsy Kings-et vagy Ricky Martint vagy netán a népszerű magyar előadókat, mint például a Hungáriát, Bikinit, Lgt-t, Neotont, Republicot?

Esküvői Dj - Megfizethető ár!

Esküvői Dj - Megfizethető ár!

Több, mint 20 éve foglalkozunk lemezlovas - esküvői Dj - szolgáltatással. Nem számít, hogy kisebb családias vagy nagy társaságról van szó, mi mindíg arra törekszünk, hogy a lehető legmagasabb színvonalat nyújtsuk a esküvőn, bulin, rendezvényen... A mostani időkben javában kezd visszatérni a retro láz. Mi ennek a felelevenítésében tudunk segítséget nyújtani. Néhány szó a retróról: limbó, vonatozás, zorba, macarena... Szerintem ennél többet senkinek nem kell mondani ahhoz, hogy eszébe jussanak a régi retro bulik és élmények.Nálunk nincsenek megvalósíthatatlan álmok. Weboldalunkon lehetőségetek van közvetlen árajánlatot kérni tőlünk, melyre 1 napon belül válaszolunk. Továbbá képek, videók, szolgáltatás leírások is megtalálhatók rólunk.Egy buli, ami rólatok szól!

Hirdetés
Fazekas János

Fazekas János

Gyakran felmerül a kérdés, hogy az esküvőre dj vagy zenekar lenne inkább a jobb választás, erre a kérdésre próbálunk választ adni leírásunkban.Mint az élet számos területén, úgy a párok többsége esküvőjük szervezésekor is igyekszik az aktuális trendeket követni.Ma már nem divatos a tollas, kalapos vőfély, a sátras lakodalom, a tojás görgetős és szembekötős játék, sok helyen még a menyecske tánc is kiment a divatból, vagy teljesen átformálódott.Ahogy a különféle esküvői szokások, úgy az esküvők zenei szolgáltatása is formálódik, modernizálódik. Manapság a házasulandók többsége, már nem bálokon nőtt fel, sokkal inkább a disco-ban, pubokban, klubokban, ennek is köszönhető, hogy a lakodalmas zenekarokat egyre inkább az Esküvői Dj váltja föl.Amellett, hogy trendi dolog lemezlovast szerződtetni esküvőnkre, számos előnnyel is jár a zenekarokkal szemben. A Dj a polgári szertartás kezdetétől a vacsorán át, a lakodalom végéig, folyamatosan és szünet nélkül szolgáltatja a megfelelő hangulatú zenéket, nincsenek kínos, csöndes percek, az Esküvő Dj folyamatosan fenntartja és fokozza a hangulatot a különböző muzsikákkal. A zenéken kívül, biztosítja a rendezvény akár több helyszínének hangosítá

Kónya Attila / Esküvő DJ

Kónya Attila / Esküvő DJ

Esküvő DJ szolgáltatásommal azon párokat keresem, akikkel kölcsönös a szimpátia a bizalom, és elképzelésünk megegyezik, mind minőségi, mind zenei oldalról, nem csak egy olcsóbb megoldást keresnek. Elkötelezetten dolgozom azon, hogy Esküvői DJ szolgáltatásomat a legmagasabb színvonalon nyújthassam. Minden Esküvő legyen PRÉMIUM ESKÜVŐ. Karrieremet és elhivatottságomat legjobban a velem együttműködő párok véleménye jellemzi. Ez ami arra ösztönöz, hogy mindig a legjobbra törekedjem. A megrendelő érdeke és a szolgáltatás minősége mindenek előtt. Célom minden esetben, hogy ügyfeleim és az általam kínált szolgáltatások közt kölcsönös bizalomra épülő baráti kapcsolatot építsünk fel. A mai rohanó világban egyre ritkábban találkozhatunk olyan szolgáltatókkal, akik valóban szenvedéllyel és tapasztalattal űzik a hivatásukat. Esküvő DJ szolgáltatásom egyike a kivételeknek, minden esetben szárnyaló kreativitást és maximális elkötelezettséget kínálok.

Nászok Ásza - Esküvői DJ

Nászok Ásza - Esküvői DJ

Pörgős, vidám hangulatú, esküvőre készültök? Esküvői DJ-t kerestek? Ti is 30 körül jártok? Kedvelitek a 90-es évek zenéit? Döntésetek előtt szeretnétek egyik bulimat élőben is megnézni? Jó hírem van, megtaláltuk egymást!Szücs Viktor / DJ WickSilver vagyok. 1976-ban születtem. 1996 óta dolgozom DJ-ként, 2008 óta foglalkozom esküvők zenei feladatainak ellátásával.Mint az ország egykori legnagyobb retro klubjának, a RETROPOLIS disco-nak a rezidens DJ-je, bizton állíthatom, hogy esküvőtökön, csak is kedvenc zenéitek szólnak majd és sokszor lesz hangos az ének... Kérjetek személyre szabott ajánlatot!

Tuti menü