Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvői táncoktatás képes leírás - Esküvő.tlap.hu
részletek »

Esküvői táncoktatás - Esküvő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvo.tlap.hu » Esküvői táncoktatás
Keresés
Találatok száma - 13 db
Alexandra TáncStúdió

Alexandra TáncStúdió

Alexandra TáncStúdió - Társastánc tanítás - Tanfolyamok - Szalagavatók - Esküvői táncok - Pilates - Magánórák - Céges táncoktatás Az Alexandra Táncstúdiót azzal a céllal hoztam létre, hogy a tánc szeretetét szakmai tudásommal ötvözve átadhassam különböző korosztályú tanítványaimnak. Az évek során számtalan sportot és táncműfajt próbáltam ki, de mégis én a Latin-amerikai és Standard táncokban találtam meg önmagamat. Több éves tapasztalattal rendelkezem társastánc tanfolyamok és magánórák terén. Szalagavató táncok, esküvői táncok betanítása, céges rendezvényeken való tánctanítás tekintetében, akár angol nyelven is. Még nem tanultál meg táncolni? Alkalomra készülsz? Szeretnél kikapcsolódni? Jó társaságra vágysz? Netán versenyezni szeretnél? Válogathatsz a társastánc tanfolyamok között kor és tudásszint szerint!

Esküvői tánc-Gyorstalpaló

Esküvői tánc-Gyorstalpaló

Kedves Jegyespárok! Először is szeretnék gratulálni nektek. Az esküvő életünk legcsodálatosabb napja lesz. Ezernyi teendőnk akad a nagy nap megszervezésével kapcsolatban. Helyszín, zenekar, ceremónia, vőfély, fotós, torta, virág és még számos feladat megszervezése vár rátok. És mikor elérkezett a pillanat, a MI NAPUNK, száz és száz szempár csak minket figyel nemcsak a ceremónián, hanem az azt követő lagzin is. Igazán akkor tudjuk felhőtlenül jól érezni magunkat, ha a táncparketten is felszabadultan megálljuk a helyünket, hiszen vendégeink akkor sem tévesztenek minket szem elől. :) Ehhez szeretnék én segítséget nyújtani. A tánctanuláshoz csak elhatározás szükséges, a többit bizzátok rám! Óratípusok: Esküvői felkészítő tanfolyam: - 8 alkalom másfél órás táncoktatásból és ehhez tartozó vezetett gyakorlásból áll. - időtartama kb. 2 hónap - Táncok: minden, ami előfordulhat a lagzin: angol keringő, mulatós, bécsi keringő, rocky, cha-cha-cha, mambo, rumba (alaplépések és kisebb figura kombinációk) - Kiscsoportos foglalkozás, így mindenkire oda tudunk figyelni. - Jó társaság, hiszen mindenkivel egy cipőben jártok! - Záró buli, vagy nevezhetném �elő esküvőnek�, ahol kipróbálhatjátok, hogy hogyan boldogultok, ha egész este szól a zene. - Ára: 14 250 Ft/fő Intenzív hétvége: - Szombat - vasárnap 3 - 3 óra intenzív táncoktatás - Több tánc elsajátítása. - Ha már nincs időd végigjárni a nyolc héten keresztül tartó tanfolyamot, vagy nem tudsz minden héten időt szakítani tánctanulásra, akkor ez a variáció a legmegfelelőbb nektek. - Ára: 8900 Ft/fő Gyertyafénykeringő és nyitótánc hétvége: - Szombat - vasárnap 3 - 3 óra intenzív táncoktatás - Látvány és show elemek elsajátítása - Koreográfiai megtanulása - (Az alaplépések elsajátítása után ajánlott, amit az alaptanfolymon, vagy intenzív hétvégém, netán magánórában sajátítottatok el) - Ára: 8900 Ft/fő Magánóra: - Rugalmas időbeosztás, az órák előre egyeztetett időpontban zajlanak (természetesen ehhez is jár a szabadgyakorlás). - Azokkal a táncokkal foglalkozunk, amikkel Ti szeretnétek. - Speciális, egyedi koreográfiákat készíthetünk, melyeket csak Rátok szabjuk :): Nyitótánc Gyertyafénykeringő Meglepetés tánc Bármilyen egyéb kívánság - Ára: 6000 Ft/pár Legyetek Ti is a táncparkett ördögei!

Esküvői táncoktatás a Nyugatinál

Esküvői táncoktatás a Nyugatinál

Esküvői táncoktatás a Szüerro Tánciskolában a Nyugati pályaudvar közvetlen közelében. Egyedi, párra szabott koreográfiával, többéves tapasztalattal várjuk. Az igénynek megfelelően akár több táncot is betanítunk. Újabban akár otthonában is felkészítjük a táncra, legyen az nyitótánc vagy az éjfél utáni tánc.Tánctermünkben intenzív, zavartalan felkészülést biztosítunk.Rugalmas időbeosztással várjuk a jegyespárokat a hét bármely napján, egészen a késő esti órákig. A zeneválasztásban is szívesen segítünk, ingyenesen kölcsönzünk hanganyagokat.Legyen egy felejthetetlen táncélményben része a legboldogabb napon.

Esküvői táncoktatás Katinál

Esküvői táncoktatás Katinál

Táncolni kellene az esküvődön, de nem tudod mennyi idő betanulni valami táncot? Esetleg sokkal magasabb vagy a párodnál és nem tudod ilyenkor megoldható-e, hogy jól süljön el a tánc? A weboldalamon minden kérdésedre választ kapsz, látni fogod hogy villámgyorsan megoldható ez a feladat. 30 éves szakmai tapasztalattal várlak, akár 1-2 alkalom alatt is meglehet az esküvői táncod. Persze ha több időt szántok rá a pároddal, akkor látványosabb lesz a produkció.

Esküvői tánctanítás

Esküvői tánctanítás

Antal táncoktatás Budapest szívében.Esküvőre tánctanítás, szalagavatóra táncoktatás, vállalati tánctanítás, óvodai és iskolai táncoktatás, csoportos tánctanítás. Ha szeretnétek még emlékezetesebbé tenni esküvőtöket tánctudásotokkal a nagy napon... gyertyafénykeringő, nyitótánc: bécsi és angol keringő standard és latin táncok, bulitánc, show-tánc, mulatóstánc, menyecsketánc...minden ami előfordulhat a lagzin, alaplépések különböző táncokból és kisebb figura kombinációk...bármilyen egyéb kívánság megvalósítható személyre szabott koreográfia készítés és tánctanítás  zenei ötletek és zenevágás  intenzív felkészítést is vállalok.

Hölgyválasz

Hölgyválasz

A legnagyobb táncstúdió Budapest belvárosában - mégis a legtöbb odafigyeléssel. Hölgyválasz! Rengete gen érdeklődnek a tánc iránt - de mégis kevesen mernek nekivágni. Pedig a félelemre semmi ok...A legtöbben azt hiszik , hogy nincs ritmusérzékük, botlábuk vagy éppen botfülük van és egyszerűen nem tudnak mozogni... Óráink azért vannak, hogy kifejleszd magadban ezeket a képességeket. Senki sem születik Fred Astaire-ként! A tánc a mi felfogásunkban eszköz és nem a cél. Hangsúly a társaságon és a kikapcsolódáson! A tánc az általunk ismert leghatékonyabb módszer a 'civilizációs ártalmak' (stressz, elidegenedés etc.) ellen! Szeretnénk, ha a tánctanulás nem egy 'újabb macera', hanem tényleg kikapcsolódás lenne és főleg azt szeretnénk, hogy megismerd mennyivel jobb dolog táncos bulikba, táncestekre járni mint 'csak' sörözni, kávézóba járni, dizsibe járni. Arról nem is beszélve, hogy a tánc különlegessé tesz - akik nem táncolnak, általában ámulattal tekintenek a táncosokra... A tánc olyan dolgot pótol, ami - főleg egy nagyvárosban - nagyon ritka portéka: olyan szórakozást ami nem a fogyasztásra épül, ami közösséget épít, barátságokat hoz össze, segít az önkifejezésben, önmegvalósításban és nem utolsó sorban kirángat a tévé elől... Ha elkezded azon kapod magad, hogy a tánc megváltoztatta az életed...

Napfény táncstúdió

Napfény táncstúdió

Gondoltunk azokra is, akik csak esténként érnek rá! Töltsön velünk 5 estét egy héten keresztül és elsajátíthatja a moderntánc, a társastánc, vagy az orientális tánc alapjait. Salsa Aerobik - Újdonság a Napfény palettáján Ami eddig még nem volt, de most már Önt is megmozgathatja. Kuba zenei világa, a tánc, a napfény most együtt varázsolja el a Salsa szerelmeseit. Formázza testét a Salsa mozdulataival, táncoljon, mozogjon boldogan. Salsa aerobik minden hétfőn és szerdán! Hétfőn 18:00-19:00 és Szerdánként. 18:00-19:00 és 19:00-20:00 Október 6-tól már reggelente is! Kedden és Pénteken 8:00-9:00

RubinDance tánciskola, Budapest

RubinDance tánciskola, Budapest

Tánciskolánk hosszú évek óta tart esküvői tánctanfolyamokat az egész év során, továbbá lehetőséget ad magánórázásra igényt tartó pároknak is a tánctanulásra. Egyedülálló, és igen gondosan összeállított tematika várja az érdeklődőket, mely kizárólag a jegyespárok igényeire épült, hosszú évek tapasztalata alapján. Ha felkeltettük érdeklődését várjuk jelentkezését!

Szauer Zoltán

Szauer Zoltán

Szauer Zoltán,tánc,Táncoktatás, Pécs, Társastánc, Swing, Boogie Woogie,Salsa, Társastánc, sztepp .... Pécs: Tánc, oktatás, tánctanfolyam, táncos bemutatók és műsorok, társastánc alapok, esküvőre felkészítés... és minden ami tánc.... Célom a különböző tánsctílusok megismertetése - minden korosztély részére ( 16 - 61 év) - tánctanfolyam okon keresztül, különösképpen a Rock'n'Roll, Swing, Boogie Woogie, illetve a társastánc alapfokon ( Standard táncok: Angol keringő;, Bécsi keringő;, Tangó;, Slow fox - Latin táncok: Rumba, Samba, Cha cha cha, Jive) továbbá a napjaink oly divatos és vérpezsditő; tánca a Salsa. A Salsa -n belűl is a kubai stílus, a Kubai Salsa. A Pécs -i táncoktatás / tánctanfolyam alkalmával nagy hangsúlyt fektetek a tánc szeretete és az adott stílus (pl. salsa, társastánc, latin tánc) életérzésének a kiteljesítésére.

Hirdetés
Szüerro tánciskola

Szüerro tánciskola

Esküvői táncoktatás egyedi, párra szabott koreográfiával, többéves tapasztalattal a Nyugati pályaudvarnál, 2 tánctanárral (nő, férfi). Az igénynek megfelelően akár több táncot is betanítunk. Intenzív, zavartalan felkészülést biztosítunk.Rugalmas időbeosztással várjuk a jegyespárokat, hétvégi és késő esti időpontokban is, a hét minden napján.A zeneválasztásban is szívesen segítünk, ingyenesen kölcsönzünk zenéket a könnyebb választás érdekében.Szeretettel várunk minden menyasszonyt, vőlegényt.

Tánckoktél tánciskola

Tánckoktél tánciskola

Információk a tánciskolánk által szervezett tánctáborokról, amelyeken bárki részt vehet tánctudástól függetlenül. Külön táncóra a kezdő/haladó szintű tánciskolásoknak és külön táncóra a magasabb tudásszinttel rendelkezőknek. Szeretettel várunk más tánciskolába járókat is!

Táncláz Tánciskola

Táncláz Tánciskola

Közeleg az esküvő? Meglepnétek vendégeiteket valami igazán maradandóval? Romantikus esküvői nyitótáncot, menyasszonytáncot, menyecsketáncot szeretnétek? A Táncláz Tánciskola tanárai segítenek Nektek felkészülni a nagy nap egyik fénypontjára, az esküvői táncra.Az esküvő életünk egyik legfontosabb, meghatározó pillanata, amikor azokkal ünnepelünk, találkozunk, akik legközelebb állnak hozzánk és akikkel meg akarjuk osztani ezt a nagyszerű, életre szóló élményt! Erre az alkalomra megtanítjuk Nektek életetek legszebb táncát és életre keltjük álmaitok esküvőjét. Amennyiben még nem döntöttétek el milyen táncot szeretnétek, ebben is szívesen segítünk, mivel tudjuk a jó zeneválasztás, a látványos koreográfia fél siker, és fontos részét képezi a felejthetetlen fellépésnek. Oktatóink egyedi zenékre, különleges koreográfiákat tanítanak nektek, személyre szabott időpontokban és helyszíneken.Az esküvői tánc betanítása mellett sok egyéb ötlettel segítenek, hogy tényleg tökéletes legyen a Nagy nap, mikor az ifju pár először táncol együtt, mint férj és feleség.

Urdance Tánciskola

Urdance Tánciskola

Közeleg a Nagy Nap és még nem tudtok táncolni? Lepjétek meg vendégeiteket egy elegáns, romantikus nyitótánccal, és egy vidám meglepetéstánccal! Könnyen eltáncolható, de mégis látványos koreográfiát tanítunk nektek személyre szabottan. Segítünk, hogy az esküvői tánc számotokra és a násznép számára is egy csodálatos, maradandó élmény legyen. A táncoktatás terén nagy tapasztalattal rendelkezünk, évek óta foglalkozunk szalagavatós csoportokkal, versenyzőkkel és esküvős párosok tanításával. Emellett rendszeresen oktatunk különöböző szintű tánctanfolyamokon is.

Tuti menü