Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvőszervezők képes leírás - Esküvő.tlap.hu
részletek »

Esküvőszervezők - Esküvő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvo.tlap.hu » Esküvőszervezők
Keresés
Találatok száma - 45 db
Adrienn esküvőszervezés

Adrienn esküvőszervezés

Esküvőszervezés szolgáltatás, mely tartalmazza a helyszín, a ceremóniamester, a fotós, a menyasszony fodrászának, sminkelésének és körömépítésének a megszervezését, valamint a virágdíszítés és az esküvői dekoráció elkészítését, stb...Egyedülálló színvonal és korrekt, megfizethető árak Dombóváron és környékén.

All You Need

All You Need

Az All You Need helyszínei kipróbáltak, személyes kapcsolatot ápolunk minden partnerünkkel. Mi-tapasztalatainkat és adatbázisunkat felhasználva- segítünk kiválasztani, a lehető legjobb áron megszerezni, és a nagy napon felügyelni a legideálisabbnak tűnő helyszínt a sátortól a palotáig. Nem hagyjuk, hogy elvesszetek az óriási esküvői helyszín kínálat rengetegében! A lényeg, hogy minden úgy történjen, ahogy szeretnétek. Hozzáértésünk garancia.

Ámor szíve

Ámor szíve

Korábban baráti körben szerveztünk különböző rendezvényeket. Hivatalosan 2006 decemberétől foglalkozunk esküvőszervezéssel. Az elmúlt időszak alatt sok esküvő megszervezéséhez tudtunk hozzájárulni tapasztalatainkkal és szolgáltatásainkkal.

Ariadne esküvő

Ariadne esküvő

Az esküvő örömteli esemény.Az esküvőszervezés pedig szakma.Ahhoz, hogy minden a megfelelő pillanatban a megfelelő helyen legyen, egy sereg ember tökéletes együttműködése szükséges. Az Ariadne esküvőszervező csapata lassan egy évtizede segít megtalálni a rengeteg esküvői helyszín, esküvői dekoráció, esküvői zenekar, esküvői menü, szertartás, ceremóniamester, esküvői fotós, esküvői videós, DJ, menyasszonyi csokor, esküvői ruha, menyasszonyi torta, köszönetajándék, ... és még vagy száz más elem közül azokat, amelyek garantáltan a legjobb minőségűek, és elfogadható áron adják őket.A minőség megfizethető - de nem olcsó. Csak akkor válaszd a mi esküvőszervező csapatunkat, ha el tudod fogadni egy profi csapat magabiztos hozzá állását.Cserébe tökéletes előkészítést és felhőtlen esküvőt ígérünk.Ha nem akarod elveszteni a fonalat: Ariadne - az esküvőszervező csapat

Bara esküvő és rendezvényszervezés

Bara esküvő és rendezvényszervezés

Kedves Jegyes Pár! Köszönjük, hogy ellátogattatok honlapunkra! Engedjétek meg, hogy röviden bemutatkozzunk. Hézső Barbara vagyok, 31 éves. 2 diplomás pedagógusként végeztem Kecskeméten, majd elvégeztem egy marketing-és reklámmenedzser iskolát. Ezután megnyitottam családi napközimet, és mellette gyermekzsúrok szervezésébe kezdtem. Lelkes és tapasztalt kis csapatot hoztunk létre. A gyerekzsúr szervezés az évek során tovább fejlődött, és mára már nagyobb cégek családi napjait, mikulás-és karácsonyi rendezvényeit is mi szervezzük. Szeretnénk tapasztalatainkat tovább kamatoztatni, és mostantól, Kedves Jegyes Pár, nektek is segítünk, hogy életetek Nagy Napján ne kelljen izgulnotok semmiért! Cégünk Kecskemét és környékén illetve Budakeszi vonzáskörzetében vállal rendezvényeket elsősorban. Forduljatok hozzánk bizalommal, mindenkinek személyre szabottan szervezzük esküvőjét!

Beautiful Wedding Esküvőszervezés

Beautiful Wedding Esküvőszervezés

A tökéletes esküvő záloga:Egy boldog pár, akik arra készülnek, hogy összekössék az életüket, A gondos tervezés, melynek során minden apró részlet a helyére kerül,egy gyönyörű helyszín ahol minden a vendégekért van,minőségi szolgáltatók, akik szakmailag a maximumot nyújtják,és egy profi esküvőszervező, aki értetek és veletek dolgozik mindezért.Ez utóbbi vagyok én. Feladatom, hogy veletek együtt formába öntsem és megvalósítsam az esküvőt, amiről álmodtatok. Mindezt a lehető legmagasabb minőségben, professzionális szolgáltatói háttérrel, több év tapasztalattal. Keressetek bizalommal!

Best Wedding Esküvőszervezés

Best Wedding Esküvőszervezés

Az esküvő a legkülönlegesebb és legemlékezetesebb nap mindannyiunk életében. Manapság már sokan esküvőszervezőt fogadnak, hogy minden a legnagyobb rendben menjen. A Best Wedding Esküvőszervező iroda az ország bármely területén vállal esküvőszervezést, de általában Budapesten és Pest megyében vagyunk jelen. Irodánk mindenben segít, amiben csak szükséges, és megkönnyítjük a szervezési folyamatokat a párnak. Már bizonyított, megbízható szolgáltatókkal dolgozunk azon, hogy szép és kedves emlék maradjon számotokra az esküvő napja. Best Wedding esküvőszervezés, hogy az esküvő napja valóban olyan legyen amilyennek megálmodtátok.

Ceglédi esküvő

Ceglédi esküvő

Weboldalunkon a Cegléden és környékén élő emberek hasznos információkat, neveket, címeket, árakat találhatnak, leginkább az esküvőjük megszervezéséhez.Reméljük hasznos segítséget tudunk nyújtani csokorbe szedett szolgáltatóinkkal.Aki adatbázisunk bővítésével kapcsolatban információkkal kíván szolgálni, csak írjon egy hozzászólást az adott kategóriában, vagy ha hirdetni szeretne, írjon nekünk e-mailt az oldalaink alján lévő e-mail címre!

Csodás rendezvény

Csodás rendezvény

Esküvőszervező kollégáink többéves tapasztalatának segítségével önfeledten ünnepelhettek, hiszen a nagy esemény lebonyolítását mi teljes körűen magunkra vállaljuk! Az eljegyzéstől a leány- és legénybúcsún át az esküvő utolsó momentumáig mindenben számíthattok ránk! Kívánságotok szerint galambröptetéssel, csokiszökőkúttal vagy akár jégszoborral tesszük még emlékezetesebbé a ti nagy napotokat! Vendégeitek számára sofőrszolgálatot is biztosítunk!

Hirdetés
Dorina Esküvőszervezés

Dorina Esküvőszervezés

Bár már napjainkban egyre népszerűbb esküvőszervező felkérése, a legtöbb pár még mindig úgy gondolja , hogy luxus és szükségtelen dolog. Egyáltalán nem az, sőt! Egy profi esküvőszervező elsődleges feladata, hogy a legfontosabb kérdésektől a legapróbb teendőig mindent megbeszéljen a jegyespárral a saját igényeik maximális figyelembevételével. Egy esküvőszervező nem megváltoztatni szeretné az elképzelt álmokat, hanem segíteni abban, hogy annak szinte minden mozzanata a nagy napon is pontosan úgy történjen. Az esküvőszervezés nagyon izgalmas, kreatív szakma, viszont egy megálmodott esküvő megvalósítása egyben nehéz és fárasztó munka is. Ennek terhét egy esküvőszervező leveszi a pár válláról annak érdekében, hogy nekik csupán a szép és kellemes pillanatok maradjanak meg emléknek.A Dorina Esküvőszervezés a párok elképzelt álmait, igényeit valósítja meg megfelelő szakmai hozzáértéssel a lehető legtökéletesebb formában. Fő profilunk maga az esküvő lebonyolítása és vendéglátása, amely magába foglalja az esküvői vendéglátás teljes körű ellátását. Segítünk megtalálni Nektek a legjobb dekorációval foglalkozó céget, az ízléseteknek legmegfelelőbb zenészt, DJ-t, a cukrászdát ahol elkészítik az esküvői tortátokat és nem utolsó sorban a tökéletesre szabott ruhákat és megpróbáljuk megvalósítani egyéb extra kívánságaitokat .

Éden Catering Kft, Rendezvényszervezés

Éden Catering Kft, Rendezvényszervezés

Catering, családi események, kis- és középvállalatok, tömegrendezvények catering, rendezvényszervező cége. A cég dolgozóinak szervezett esemény, melynek fő céljai a cég iránti lojalitás építése és a munkatársak közötti kommunikáció, csapatszellem erősítése. Ez a rendezvény típus formailag nagyon hasonlít a partnertalálkozóhoz. Célunk a törvények, a szakhatóságok és a szakma előírásainak betartása mellett, hogy a vendéglátás minden területén vezető szerepet vállaljunk. A szakmájában méltán elismert chéf vezette, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapatunk, és az alkalmazott fejlett konyhai technológiák segítségével törekszünk a gasztronómiai elvárások magas színvonalú teljesítésére, hogy az íz-látvány harmónia tökéletes legyen.

Elegancia Esküvőszervezés

Elegancia Esküvőszervezés

Teljes körű esküvőszervezés és tanácsadás minden Nagy Napra készülő ifjú pár részére.Keressetek bizalommal, akkor is, ha családias hangulatú esküvőt szeretnétek, de akkor is, ha több száz fős lagzit terveztek. Segítek nektek a buktatók kikerülésében és biztosítom számotokra a felhőtlenül boldog, aggodalommentes nagy napot. Amennyiben bizalmatokkal megtiszteltek, nagyon szívesen leszek segítségetekre a választásban, szakmai tudásommal és tapasztalatommal biztosítalak benneteket arról, hogy esküvőtök számotokra és vendégeitek számára is örökre feledhetetlen lesz!Elegancia Esküvőszervezés - a gondtalan pillanatokért...

Esküvő Nektek

Esküvő Nektek

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező esküvő szervező cég Bánhegyi Zsófi esküvőszervező vezetésével. Teljes körű segítség nyújtás a Nagy Nap megszervezésében, az ideális időpont és helyszín kiválasztása mellett gyermekfelügyeletet is vállalnak a tervezés, előkészülés ideje alatt. Az esküvő szervesét minőségien, kedvező árakon a pár igényeit szem előtt tartva dolgoznak .A kapcsolatot a weblapon a eskuvonektek.hu-n, valamint Budapesten a Nagy Lajos király útján kényelmesen megközelíthető helyen található.

Esküvő szervezés Budapesten

Esküvő szervezés Budapesten

Budapesti esküvő szervező cégünk örömteli pillanatokban részesítheti önt, amennyiben megbíz minket esküvője megszervezésével. Weboldalunkon megtekintheti ajánlatainkat, árlistánkat. Oldalunkon talál még az esküvő szervezésről információkat. De ha olyan kívánsága lenne, ami nem szerepel weblapunkon, abban az esetben keresse fel cégünket és mi egyedi ajánlatot készítünk az önök részére. Cégünk már sok-sok esküvőt és rendezvényt megszervezett sikerrel. Legyen az önök esküvője a következő, amit sikerrel megszervezünk. Keressen fel minket bátran.

Esküvői magazin

Esküvői magazin

Célunk, hogy az első lépéstől segítsük az esküvői felkészülésed, hogy minden tökéletes legyen amikor kimondod a boldogító igent! Rengeteg lehetőség áll rendelkezésetekre, ha a szertartás és a lagzi helyszínének dekorálásáról van szó, és nagyon nehéz eldönteni, hogy milyen elemek jöhetnek szóba az esküvőtökön, és melyek nem. A díszítés kiválasztásához adunk egy kis útmutatót, reméljük, segítségetekre lesz. Ahhoz, hogy tanácsainkat követve naprakészek legyetek, hosszan beszélgettünk az Ircsi dekor tulajdonosával, Styevlikné Domokos Irénnel, aki komplett esküvői dekorációk elkészítésével foglalkozik. A kulisszatitkokat tőle fogjátok megtudni, és reméljük, hogy rengeteg ötletet tudtok meríteni a tippjeiből.

Esküvőszervezés Csongrád megyében

Esküvőszervezés Csongrád megyében

Várhegyi Rita esküvőszervező vagyok. Sok-sok éve dolgozom vendéglátásban, mindig is vonzott az esküvők világa. Szerencsésnek mondhatom magam, mert azt tehetem, amit igazán szeretek. Az esküvőszervezés számomra elsősorban nem munka, hanem hivatás. Ez azonban sok utánajárást igényel, apró, de annál fontosabb teendőkkel együtt. Ebben találtam meg a nekem való feladatot. Hódmezővásárhelyen és Csongrád megye egész területén segítem a házasulandókat.

Esküvőszervezés Litkei Melinda

Esküvőszervezés Litkei Melinda

Sokak számára könnyűnek tűnhet egy esküvő megszervezése, de az igazság az, hogy sok olyan apró részletből áll össze, amire nem is gondolnánk,hogy fontos lehet. Az esküvőszervező feladata,hogy az esküvőben résztvevő szolgáltatókat összegyűjtse,a lehető legkedvezőbb árakon, és a ?Nagy Napon? összehangolja a szolgáltatók munkáját.Mindezt a háttérből irányítja,a pár elképzelései szerint. Mivel a szervezés sok energiát és utánnajárást igényel,ezért szeretnék esküvőszervezőként segítséget nyújtani a megálmodott esküvő megszervezésében

Tuti menü