Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fotósok képes leírás - Esküvő.tlap.hu
részletek »

Fotósok - Esküvő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvo.tlap.hu » Fotósok
Keresés
Találatok száma - 41 db
A Fotósbácsi

A Fotósbácsi

Fotós mindenkinek: Esküvő fotózás: bárhol az országban, rugalmasan, megbízhatóan. Igény szerint profi operatőrrel, operatőrökkel érkezve, a reggeli készülődéstől a buli végéig fotózunk, filmezünk. Fotóitokat, filmeteket rövid határidővel, igényesen kidolgozva adjuk át. Ha esküvőtök megörökítésére olyan szakembereket kerestek, akik nem csak értik a dolgukat, de felelősségükkel is tökéletesen tiszában vannak, akkor keressetek bizalommal.

Agárdi Gábor

Agárdi Gábor

Erőltetett beállított képek nélkül biztosítom azon párok részére a maradandó képi emlékeket, akik engem választanak. Fotózsurnaliszta stílusban a rátok leginkább jellemző elkapott pillanatokat megörökítve biztosan számíthattok rám az esküvő teljes időtartama alatt Budapesten, vidéken, vagy az ország határain túl. Tartsatok velem és elkalauzollak titeket egy olyan világba, ahol vidáman, mosolyogva néztek egymásra és a kamerába. Megszűnik a külvilág, megszűnik minden probléma, és az érzelmeitek képekké válnak. A nagy nap során nem csupán titeket, hanem az érzéseiteket fogom megörökíteni, a szerelmes emberek érzelmei pedig varázslatosak!Gyertek, és tartsatok velem ti is!

Álmaim Fotósa

Álmaim Fotósa

Minden esküvő egyedi, hiszen minden pár különbözik egymástól. Mások az igények, az elképzelések, az álmok. Az esküvő életünk egyik legfontosabb pillanata. Örömteli, hiszen a boldogság és a beteljesülés ígéretét hordozza magában. Mindannyian azt szeretnénk, hogy szeretteink felhőtlenül élvezzék a szertartásokat, a közös ebédet vagy vacsorát, és a mindezeket követő vidám mulatságot. Esküvőtöket hónapokig, néha évekig tervezitek. Nincs kis esküvő, nagy esküvő, csak felejthetetlen esküvő. A Nagy Nap minden pillanatát intenzíven élitek át, és miközben az álmaitok valóra válnak, sokszor éreznétek azt, milyen jó lenne megállítani az időt! A boldog, örömteli időket sokszor újra szeretnétek majd felidézni. Ebben segít a fotó! Én fényképeim segítségével megőrzöm számotokra a boldog percek örömét. Ezért számomra is fontos, hogy az esküvői fotózás oldott hangulatban történjen, természetesen kiváló minőségben megörökítve a legszebb pillanatokat.

B65 stúdió

B65 stúdió

Igényes esküvői fotókat készítek az esküvődről, baráti árakon!Az esküvő emlékei néhány év alatt elhalványulnak, a lakodalom vidám hangulata már csak a múlté lesz, ami örökké megmarad, amit mindig meg tudsz nézni, ami felidézi ennek a csodálatos napnak a hangulatát, az az esküvői fotósorozat.Emlékezetes képeket készítek az esküvő előtt rólatok valamilyen általatok kiválasztott helyszínen. Fotózok a polgármesteri hivatalban a kötelező polgári esküvőn. Megörökítem a templomi szertartás fontos pillanatait, hangulatképeket készítek az egyházi szertartás miliőjéről, fotóimmal évek múlva is felidézem a templom meghitt hangulatát.Maradandó fotókat készítek a vacsoráról , igyekszem minden vendéget megörökíteni az ünnepi asztalnál, különös tekintettel az örömszülőkre, a nagyszülőkre, és a rokonokra.

Bakondy Tibor

Bakondy Tibor

Üdvözlöm!Bakondy Tibor vagyok.Vállalok: Esküvő fotózás, családi rendezvények fotózása,portrékészítés,videókészítés.A fentiekkel illetve bármilyen más fotós megbízással kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! Reális árakkal megbízható szolgáltatással állok, minden kedves érdeklődő rendelkezésére.Árak: az esküvői fotózás árai eltérőek és egyéniek, hiszen más az ára ha polgári vagy templomi szertartásról van szó és más ha a lakodalmat is meg kell örökíteni. Ezért kérjék az Önöknek legjobban megfelelő személyre szabott árajánlatot!

Benedek Levente

Benedek Levente

Benedek Levente 2003 óta foglalkozik fotózással hobbi szinten, 2006 óta pedig profi szinten végzi munkáját. Elsősorban portfólió-, esküvői- és konferenciafotózással foglalkozik, de szinte bármilyen témában számíthat rá. Ne érje be kevesebbel, válassza Benedek Levente profi fotóst, ha minőségi fotósorozatot szeretne megörökíteni magáról, jeles eseményéről vagy gyermekeiről. Referenciái bizonyítják munkája profizmusát és hozzáértését, valamint sokéves tapasztalatát. Látogassa meg internetes oldalát a részletekért, referenciáiért, elérhetőségeiért, és vegye fel vele a kapcsolatot, ha szakszerű, profi és minőségi fotósorozatot szeretne megörökíteni!

Bodogán Sándor

Bodogán Sándor

Esküvő fotózás szolgáltatás Bodogán Sándor gyakorlott fotósnál. Esküvő fotózás, illetve maguk az esküvői fotó sorozatok kiemelten fontosak a különleges esemény szempontjából, hiszen az esküvő fotózás alatt készült fotók az utókor számára szólnak. Az esküvői fotós kiválasztását ne tartogassa az utolsó pillanatra, hiszen az esküvő fotózás milyensége döntő fontosságú. Ismerje meg Bodogán Sándor esküvő fotózás alatt készült munkáit, és válasszon Ön is egy gyakorlott fotóst, Bodogán Sándor személyében. Esküvő fotózás igény szerint akár teletűzdelve extra és különleges ötletekkel, akár klasszikusan, úgy ahogyan megálmodta:

Élménypont

Élménypont

Az Élménypont 2005 óta foglalkozik helyszíni green-box, blue-box fotózásokkal és egyéb speciális fényképezésekkel, helyszíni fényképnyomtatással. Főleg rendezvényeken és fixen telepített helyszíneken dolgozunk. Honlapunkon bőségesen található példa minderre. Az oldal leíró, kedvcsináló jellegű, e mellett igyekszik támpontot adni arra is, hogy mi mindenre képes ma a technológia ezen a területen (Ötlettárnak hívjuk). Számtalan rendezvényen és kisebb nagyobb eseményen gyűjtöttük tapasztalatunkat, úgy gondoljuk, hogy komoly fegyvert adhatunk bármely rendezvény szervezője kezébe szolgáltatásunkkal. Kérem linkünk felvételét az oldalra! Köszönetel,

Esküvő-képesek

Esküvő-képesek

Igényes esküvői fotó és videó kedvező áron egy összeszokott párostól.Az esküvőképesek ideális választás azoknak, akik igényes fotókat és videót szeretnének erről a gyönyörű napról.Természetesen az esküvőképesek egymástól függetlenül is vállalnak munkát.A fotó- és videoszolgáltatás együttes megrendelése esetén, amennyiben az a vacsorára is vonatkozik, ajándék jegyes fotózás videoklip készítéssel!

Hirdetés
Esküvői fotózás, videózás

Esküvői fotózás, videózás

Esküvő fotózás: maradandó emlék az élet legszebb pillanatairól. Az esküvő minden ember életében egy varázslatos, rendkívüli alkalom. Nem mindegy hát, kire bízza az ifjú pár azt a felelősségteljes feladatot, hogy szerelmük nagy napjának mozzanatait megörökítse. Egy profi esküvő fotós arra törekszik, hogy megrendelőinek ne egy ?színtelen-szagtalan?, steril fotósorozatot adjon át, hanem, hogy esküvői sorozatának minden egyes képe tükrözze azokat az érzelmeket, hangulatokat, amelyek ott kavarognak a résztvevők arcán, és amelyek áthatják az egész szertartás atmoszféráját. Az esküvő fotósnak észre kell vennie a legszebb pillanatokat, a legérdekesebb történéseket, a legmeghatóbb jeleneteket. Fontos, hogy az esküvő fotós úgy legyen ott mindenhol, hogy munkája során ?láthatatlan? maradjon, ne zavarja a szertartás menetét.

Esküvői trió

Esküvői trió

Gyerekkorom óta hobbim a fotózás! A feleségem évek óta esküvők dekorálásával foglalkozik, innen jött az ötlet, hogy szívesen fotóznék esküvőket. Annak érdekében, hogy mindig a maximumot tudjam nyújtani, sikeresen elvégeztem egy fotós iskolát.

Fotóbese

Fotóbese

Esküvői fotós és fotókönyv szolgáltatásim ajánlom a figyelmedbe akkor: Ha az esküvőd ünnep lesz számotokra nem szülői erőltetés.. Ha nem az számít mekkora, csinnadratta lesz, hanem az ahogyan érzed majd magad.. Ha az vezérel, hogy ezeket az érzéseket megnézd az esküvői fotókon is, akkor keresd fel a honlapom és érdeklődj szabad időpont után. Egy olyan esküvői fotós, akinek számítanak a pillanatok, hiszen minden nő életének egyik legszebb és legizgalmasabb napja a saját esküvője. Sokan már kislány koruk óta készülnek a nagy eseményre, és évek hosszú sora áll rendelkezésükre ahhoz, hogy részletesen megtervezzék, milyen ruhájuk, fátyluk vagy virágcsokruk legyen. Gyakran álmodják meg filmekben látott, regényekben olvasott esküvők alapján a sajátjukat. Ugyanígy tervezik meg azt a környezetet, ahol az esemény lebonyolódik majd, és ahol az esküvői fényképek nagy része elkészül, hiszen ez legalább olyan fontos része a nagy napnak, mint a lakodalmas menü, vagy a vendégek ültetése.

Fotóguru

Fotóguru

Hagyományos esküvői fotók mellett,- amennyiben az ügyfél elég bátor, készítünk extrém esküvői fotókat is. A 2009 esztendő újdonságaként vezetttük be a Trash the Dress esküvői fotózást. Ez a meghökkentően új esküvői irányvonal szakít a hagyományokkal. Az esküvői párokat szokatlan helyszíneken, az esküvői tradíciókkal ellentétes helyzetekben fotózzuk. A Trash the Dress esküvői fotózásnál a ruhát sem kíméljük. Trash the Dress esküvői képeinkkel meghökkentő módon fejezhetjük ki lázadásunkat.

Gálik János

Gálik János

Esküvői fotók készítése az ország egész területén művészi színvonalon. Esküvőtök történetét úgy szeretném megörökíteni, hogy az összetartozás és a szeretet érezhető legyen az esküvői fotókon. Spontán, kifejező képek készítésére törekszem, mivel azok adják vissza szerintem legőszintébben az érzelmeket. Felső kategóriás, megbízható eszközöket használok, két fényképezőgéppel, két vakuval és tartalék akkumulátorokkal, memóriakártyákkal dolgozom. Fotózás közben a képeket külső háttértárolóra is folyamatosan mentem. A nyers képek utómunkálataira is nagy hangsúlyt fektetek, szeretek speciális képhatásokat is használni. Esküvői fotóimat megtekintheted honlapomon, ahol még több információt találsz az esküvő fotózásról és az igénybe vehető szolgáltatásaimról.

Gáll Tamás

Gáll Tamás

Kreatív esküvői fotózás országszerte. Új szemlélet, rugalmasság, stílus és trend. Gáll Tamás vagyok, Esküvői Fotós. Örülök,hogy itt vagytok!Esküvői fotóst kerestek, aki gyönyörű, egyedi képekkel örökíti meg életek legfontosabb napját?Nekem, mint fotósnak a hivatásom az, hogy nyugalmat teremtve, a maximumot hozzam ki belőletek, úgy, hogy mindeközben nagyszerűen érzitek magatokat az esküvői fotózás alkalmával. Legyen egy jó élmény a fotózás!Szeretnétek teljesen új felfogású, ámde az esküvő hagyományát és szépségét megőrző képeket? Szeretnétek, ha a képek azt tükröznék, amilyenek valójában vagytok?Természetesség, romantika, jókedv és kreatív megoldások, ez a mottóm.

Hidvégi Gabriella

Hidvégi Gabriella

Professzionális esküvő fotózás két fotóssal, két egyedi látásmóddal. Fiatalos, egyedi és kreatív stílussal, professzionális felszereléssel. Az egész országban vagy akár külföldön is vállaljuk esküvők fotózását. Professzionális utómunkával és egyedi stílussal várjuk leendő párjaink érdeklődését. Ha fontos számodra, hogy a nagy nap pillanatai örök emlékek maradjanak, és ne csak a fiókban porosodjanak, hogy bátran megmutasd barátaidnak, rokonaidnak, ismerőseidnek, látogass el oldalunkra, nézd meg portfóliónkat és kérj ajánlatot. Több tucat elégedett pár , több éves szakmai tapasztalat, megfizethető áron. Október és Március között tartandó esküvőkre kedvezményt biztosítunk. Igény esetén fotókönyvek készítését is vállaljuk.

Huszti fotó

Huszti fotó

Esküvőfotózás és lakodalmi képek Esküvők fotózása Hogy tényleg ez legyen a legszebb nap az életében! Vállaljuk templomi szertartások és polgári szertartások fotózását. Vacsorák, lakodalom fotózását az ifjú pár köszöntésé- től, a menyasszony táncon át egészen pirkadatig. Ha szeretne párjával kettesben szerepelni a fotókon, beállított képeket készítünk. Fotózunk parkokban vagy műteremben, akár más külső helyszínen is.

Tuti menü