Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Legénybúcsú képes leírás - Esküvő.tlap.hu
részletek »

Legénybúcsú - Esküvő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvo.tlap.hu » Legénybúcsú
Keresés
Találatok száma - 8 db
Ajándékok

Ajándékok

Kedves Vásárlóink!Meggyőződésünk, hogy gyorsan változó világunkban, a termékek minőségének egyre magasabb szintet kell kielégíteni, hiszen a felhasználói igények is egyre változnak. Cégünk ennek kíván eleget tenni folyamatosan bővülő termékválasztékával és szolgáltatásával a jelenben és a jövőben is. Jelenleg több mint 3000 termékkel állunk az Önök rendelkezésére!

Beerbike - Sörbringa Budapest

Beerbike - Sörbringa Budapest

Házasulandó van az ismeretségetekben? Ünnepeljetek nálunk a sörbiciklin és adjatok számára egy felejthetetlen élményt! Sörözzetek és tekerjetek el Budapest látványosságai felé a kedvenc zenéitek hallgatva! A sörbiciklire igény szerint csinos hostess lányt biztosítunk a pult mögé csapolni! Szóval hívd össze a vőlegény/menyasszony barátait/barátnőit és lepjétek meg a házasulandót egy sörbiciklizéssel, akár buli előtti alapozásra is tökéletes!A Kingbike sörbicikli egyedülálló és felejthetetlen élményt nyújt.

Legénybúcsú

Legénybúcsú

Sokan azt gondolhatják, hogy a leány- és legénybúcsú amerikából, az újvilágból származik, holott ez egy régi magyar hagyomány.Hazánkban is hosszú múltra tekint vissza, úgy tartották, hogy minél zajosabb a mulatság, annál boldogabb lesz az ifjú pár. E mulatságot az esküvő előtt egy héttel szokták rendezni, hogy mindenkinek legyen ideje kellően kipihenni magát. A legénybúcsu illemtana.Azt tartják, hogy a legénybúcsun az égvilágon mindent szabad. Ilyenkor a menyasszony nem haragudhat meg, ha a vőlegény még egyszer 'utoljára' kitombolja magát a 'házasság jármában vergődés'hosszas ideje előtt. A valóságban a legtöbb legénybúcsú nem fullad tivornyába. Inkább az utolsó igazi 'kanmuri', ahol a barátok találkoznak egymással, esznek és isznak, és egyáltalában éppen úgy viselkednek, mint máskor, csak félig-meddig irigykedve ugratják a vőlegényt, akit pár nap múlva természetesen gratulációikkal halmoznak majd el a nagy napon.

Legénybúcsú egy szabadulószobában? - MindQuest

Legénybúcsú egy szabadulószobában? - MindQuest

Megtalálni a megfelelő programot egy legénybúcsúra nem egyszerű feladat. A MindQuest szabadulószobái több okból kifolyólag is ideális választás. Az első és talán legfontosabb, hogy közvetlenül egy romkocsmában, vagyis annak emeletén található. A közösen végigjátszott percek után, a Füge udvar kiváló helyszínt nyújt, hogy átbeszéljétek a frissen átélt szabadulós élményt és megfelelő bázis lehet az éjszaka további részére is. Játékunkat gyakran választják a programszervezők a legénybúcsú indulópontjaként, játékvezetőink rugalmasan kezelik az egyéni kéréseket, így bátran meglephetitek szinte bármivel az ünnepeltet. Küldetéseink 2-5 fő számára ideálisak, de ha esetleg többen érkeznétek az sem baj, találunk megoldást! ;)

Legénybúcsú helyszín

Legénybúcsú helyszín

Tervezd meg saját legénybúcsúd! A legénybúcsú egy olyan esemény, amikor a vőlegény a barátaival átmulat egy éjszakát az esküvő előtt. Tedd ezt egy igényes helyen, ahol senki nem zavar Titeket, ahol az önfeledt buli úgy folyik, ahogy azt Ti szeretnétek! Legénybúcsú profi szervezéssel Erre a legalkalmasabb hely egy Privát Klub, ahol kedvező árakon, saját elképzelésednek megfelelően állíthatod össze a legénybúcsúd. Ünnepeljetek a bárhelyiségben, ahol pult, tánctér, kényelmes fotelek várnak.

Legénybúcsú ötlet-Partybusz!

Legénybúcsú ötlet-Partybusz!

Az Eveningstar Partybus ötlete többek között azért született meg, hogy érdekességet, újdonságot vigyen a legénybúcsú helyszínek és legénybúcsú programok sorába, valamint egy olyan emléket szolgáltasson a leendő vőlegény számára, amit máshol csak részben vagy egyáltalán nem kaphat meg.A limuzin eleganciával felruházott party buszban a program lehetőségek szinte végtelenek, a saját DJ-től kezdve a sztriptíz táncoslányokon és dupla táncrúdon át a sztárvendégek szervezéséig! Örömmel fogadjuk vendégeink egyedi elképzeléseit és színes ötleteit, melyeket maradéktalanul igyekszünk kivitelezni!Egyedi legénybúcsú ötletekért és programlehetőségekért még ma keressék fel honlapunkat!

Marilyn legénybúcsú

Marilyn legénybúcsú

A Marilyn table dance bár 1993-ban nyílt meg Budapest belvárosában, s a kezdetektől fogva számos elégedett ügyfél jár hozzánk. Ha Önnek fontos a látvány, a forró hangulat és a gyönyörű lányok, akkor jöjjön el hozzánk és próbálja ki Ön is milyen az igazi Marilyn table dance hangulat! Légkondicionált környezetben, konszolidált árakkal, gyönyörű táncos lányokkal, sztriptíz műsorokkal várjuk (table dance, lap dance stb.)! Szeretne egy különleges éjszakát a barátaival? Rendezzen bulit nálunk! Bárunk 300 nm-en este 9-től reggel 4-ig várja Önöket! Két szinten, négy színpadon folyamatos sztriptíz műsorokkal, meglepetésekkel kedveskedünk, 30 táncos lány előadásában. A belépés és a ruhatár díjtalan.

Pániq-Szoba szabadulós játék Budapesten

Pániq-Szoba szabadulós játék Budapesten

Kitűnő program a szabadulós játék legénybúcsúra. Extra kikapcsolódás és szórakozás mindenkinek. A Pániq szoba hat pályája közül lehet választani. Egy pálya kijutására 60 perc áll rendelkezésre. Lehetőség van extra maratoni kijutásra is, két pálya 120 perc. Fűrész pályáról a Lost pályán keresztül szabadulhatok. Az intelligencia és csapatmunka nélkülözhetetlen. Fejtőrök, számzárak, rejtvények várnak rátok. Szerezzétek meg a szabadulás kulcsát és meneküljetek. Vajon kijuttok a Pániq szoba sötét pincéjéből vagy a titkok örökre rabul ejtenek benneteket?

Tuti menü