Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Meghívó képes leírás - Esküvő.tlap.hu
részletek »

Meghívó - Esküvő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvo.tlap.hu » Meghívó
Keresés
Találatok száma - 22 db
Amare - Esküvői meghívók

Amare - Esküvői meghívók

Egyedi esküvői meghívóink egytől-egyig szakképzett grafikusok munkái. Minőségi alapanyagokkal, kreatív papírokkal és szalagokkal, valamint rövid határidővel dolgozunk. Minden meghívóhoz tartozik ültetőkártya, menükártya, ültetési tabló, köszönőkártya és köszönetajándék. Minimális rendelési darabszám nincs, a legkisebb esküvőt is kitudjuk szolgálni.

AriColors

AriColors

Az AriColors Stúdió a megrendelő igényei szerint tervezi meg a meghívókat az ügyfél jelenlétében, elvárásai alapján. Az árak kedvezőek, a minőség tökéletes, a meghívók általában 3 nap alatt készülnek el, de sürgős esetben gyorsabban is tudják vállalni.A stúdió Bp. belvárosában van, a Kossuth téren, könnyen megközelíthető helyen.Grafikákat lehet választani katalógusból, de akár hozott rajzokat, fotókat is be lehet illeszteni. Sok fajta meghívó típus közül lehet választani, betűtípust, szöveget, idézetet is.

Azimex Kft - Tatabánya

Azimex Kft - Tatabánya

Az Azimex Kft. 1997-ben alakult. 100%-ban magyar tulajdonú magánvállalkozás. A vállalatunk tevékenysége: papír- és nyomdaipari termékek előállítása és feldolgozása, saját gépparkunkkal. Majd ezen termékek értékesítése és közvetlen kiszállítása kereskedelmi logisztikai hálózatunkkal történik.Jelenlegi gyártástechnológiánk lehetővé teszi, az alábbi termékek helyi előállítását: Nyomott és nyomatlan Leporelló, fax papír, pénztárgéptekercs, banki thermotekercs, fotópapír, készpénz átutalási megbízás, számla, számlás csekk, pénzügyi, számviteli-szigorú számadású- és egyéb irodai nyomtatványok, öntapadós etikett címkék, hullámkarton dobozok. Gépeink kapacitásának megfelelően nagy mennyiségben standard nyomtatványokat, vagy kisebb mennyiségű egyedi, sőt: speciális nyomdaipari termékeket állítunk elő hatékonyan, költségtakarékosan. Cím: 2800 Tatabánya, Mészáros út 4. Tel: 06-34/314-110, 06-34/311-592 Fax: 06-34/300-039 E-mail: azimex@t-online.hu Ügyvezető:

Bátori meghívó

Bátori meghívó

Egyedi - egyéni meghívók, kártyák készítése Kedves Vendég! Egyedi készítésű esküvői meghívókat, menü- és ültető- kártyákat, üdvözlőlapokat kínálunk. Minden egyes darab kézműves munkával készült, igazi értékét ez adja. A honlap csak ízelítőt kínál, hiszen számtalan lehetőséget adnak a szebbnél szebb anyagok, formák, melyet elképzelésének megfelelően állítunk össze. Folyamatosan bővülő készlettel várjuk Önt, Családtagjait és Barátait, hogy minden alkalomra megtalálhassák a legmegfelelőbbet, amellyel még emlékezetesebbé tehetik az ünnepet vagy eseményt. Kérem, jöjjenek el stúdiónkba, ahol - előzetesen egyeztetett időpontban - nyugodt körülmények között van mód és lehetőség a választásra.

Drill-Creative

Drill-Creative

Esküvőre készültök?Szeretnétek különleges, személyre szabott kellékeket, dekorációkat, amelyek csak Nektek készülnek? És mindezt kedvező áron?Akkor jó helyen jártok! Nálunk megtaláltok mindent! Nem kell száz helyre rohangálnotok, mi megtesszük helyettetek!Egyedi meghívó, ültető, asztalszám, menükártya, köszönetajándék, virág, dekoráció ... minden a ti igényeitek szerint! Az esküvőtök komplett designját a szivárvány bármely színében, illetve bármilyen stílusban, tematika alapján elkészítjük számotokra, hogy a nagy napon a legapróbb részletek is tökéletesek legyenek!

Egyedi esküvői meghívók

Egyedi esküvői meghívók

Az email vagy online megrendelés megérkezéséről számított 1 napon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Abban az esetben, ha pénteken érkezik a megrendelés, akkor a következő hét első munkanapján keresi majd Önt munkatársunk.Meghívó megtekintése: A meghívóról látványterv készül, melyet e-mailben juttatunk el Önnek. Így eldöntheti,, hogy szükségesek-e még módosítások. A véglegesítés után egy mintapéldányt küldünk Önnek postán. A próba példány elküldésének postaköltsége 2000,- Ft, ami a végösszegből levonásra kerül.

Egyedi Esküvői Meghívók

Egyedi Esküvői Meghívók

Honlapunkon rengeteg hasznos információt találtok amivel reméljük könnyebbé tesszük a Nagy napra való felkészülést.Többek között találtok nálunk szalagos esküvői meghívókat, kémcsöves meghívókat, grafikus meghívókat. A meghívók mellé tudunk még ajánlani nektek menühengereket, menükártyákat is melyekből széles választékot tartunk.Kérhettek még tőlünk esküvői ültetőkártyát is melyből szintén a meghívóhoz igazodó mintát ajánljuk.Több kombinációból választhattok lehet szalaggal átkötött ültetőkártya, Swarovski kristállyal díszített, egyszerű grafikus,vagy a legegyedibb igényeket is szívesen elkészítjük.

Esküvői idézetek meghívóra

Esküvői idézetek meghívóra

Szép idézetek, versek, bölcs gondolatok, ünnepi köszöntők, és sms-ek tárháza. Szerelmes idézetek, frappáns ballagási, esküvői, születésnapi idézetek. Kérünk Titeket, ne vegyétek zokon, ágynemű, törölköző, étkészlet ... nálunk már teljes a készlet. De, hogy a malacpersely hízzon, inkább a násznép adakozzon! Amit ajándékba szánnátok, borítékban a perselybe dobjátok. Megígérjük nem vész kárba, előbb-utóbb befektetjük egy kisebb családfába. Előre is köszönjük a segítséget, esküvőnkre szeretettel várunk Téged.

Esküvői meghívó

Esküvői meghívó

A Meghívó.hu meghívók tervezésével és nyomtatásával. A honlapon meghívóra nyomtatható idézetek, szövegtípusok széles választéka is olvasható. Ezeken túl a vásárló rengeteg elegáns díszítő motívum közül választhat, melyek még szebbé teszik a kész terméket, de magától értetődően meghívók saját képekkel is illusztrálhatók. A meghívók többfélék lehetnek, például a tradicionális iskolát követő francia hajtogatott meghívó. Ez hatoldalasra van hajtva, így franciaboríték méretű. A termékek interneten keresztül vagy a cég irodájában is megrendelhetőek, valamint a meghívók ára tartalmazza a meghívók számának megfelelő borítékot és a kész meghívók elküldését a megrendelő címére. Születésnapi meghívókon túl ültető-, és menükártyák gyártásával is foglalkozik a vállalkozás.

Hirdetés
Esküvői meghívó készítés

Esküvői meghívó készítés

Cégünk egyedi tervezésű és kivitelezésű esküvői meghívók, menühengerek, ültetőkártyák, ajándékkísérők, köszönőajándékok készítésével foglakozik. Nálunk nincsenek sablonok, meghívóink a legegyszerűbb grafikai motívumoktól a fényképekig bármilyen mintával vagy képpel elkészíthetőek, szinte minden igényt ki tudunk elégíteni, egyedi ötleteket is szívesen megvalósítunk. Egyre nagyobb közkedveltséget élveznek mostanában a különböző pausz meghívó megoldások. További információért keress minket weboldalunkon a www.eskuvoimeghivok.eu címen.

Esküvői meghívó készítés

Esküvői meghívó készítés

Kínálatunkban mindent megtalálsz: Exkluzív esküvői meghívók, Vacsora- és ültetőkártyák hozzáillő borítékkal. Nyomtatással mindez akár pár nap alatt elkészül! Mindössze annyi a dolgod, hogy kiválasztod a kollekcióból a Neked tetszőt, elküldöd a kért szöveget és idézetet, és csatolod a meghívottak listáját.

Esküvői meghívók webáruház

Esküvői meghívók webáruház

Specialitásunk a kis példányszámú exkluzív nyomdai munkák kivitelezése a tervezéstől a nyomtatásig. Magyar és külföldi katalógusainkból választhat esküvői meghívót a hozzá tartozó kártyákkal együtt. Az esküvői meghívók formája, alapanyaga rendkívül sokféle, a választásban segítségetekre lehetnek az albumok, amelyekben minták találhatók. Forgalmazunk előre gyártott esküvői meghívókat 6 ország kínálatából. Holland, olasz, cseh, szlovák, szíriai és magyar albumból választhatnak a párok, de bármilyen egyéni elképzelés is megvalósítható. Színben harmonizáló lehet a meghívó az ültető kártyával. A menükártya készülhet pauszból is, amely mécses fölé állítva kellemes színfolt lehet az esti órákban. Ha az ifjú pár nevével vagy monogramjával is ellátjuk a névkártyát, akkor ajándék is lehet a meghívottak részére.

Jánosi esküvői meghívó

Jánosi esküvői meghívó

Az esküvő igen jeles alkalom, ezen a napon mindennek különlegesnek kell lennie. Az első lépések egyike a szervezés során az esküvői meghívó kiválasztása. Kézzel készített különleges esküvői meghívókból válogathatsz webáruházunkban amelyek között lézervágott, dobozos és hagyomány tisztelő dombornyomott egyaránt megtalálható. Ha valamilye egyedi ötlet megvalósítása célod oszd meg velünk milyennek képzeled el az álom esküvői meghívódat és mi megvalósítjuk. Ha valamelyik a weblapin szerplő meghívó tetszik akkor az általad küldött szöveggel kérésedre ingyenes mintapéldányt küldünk. További információt az esküvői meghívókról, köszönetajándékról illetve ültetőkártyákról valamint menükártyákról weblapunkon találsz.

Különleges esküvői meghívók

Különleges esküvői meghívók

Vállalkozásunk a lehető legtöbb minőségi hazai gyártóval kapcsolatban áll, így garantálva a legszélesebb választékot! Nyomdász szakembereinknek és a korszerű digitális technikának köszönhetően biztosított az esküvői meghívótok szakszerű és minőségi elkészítése! Az elkészült meghívókat 1 napos belföldi és szlovákiai kiszállítással kézbesíti a GLS Futárszolgálat munkatársa!

Különleges esküvői meghívók készítése

Különleges esküvői meghívók készítése

Tisztelt jegyesek, üdvözöljük Önöket megújult oldalunkon. Bízunk benne, hogy az esküvői meghívók kínálatában megtalálják - ahogy az életben is - az igazit. Széles választékban kínáljuk a különleges, egyedi, modern, fényképes, luxus esküvői meghívók készítését. A szép esküvői meghívóknak köszönhetően az Önök Nagy napját senki sem feledi! Néhány évvel ezelőtt még egyáltalán nem okozott gondot, hogy az esküvőre milyen meghívót válasszon az ifjú pár. Volt néhány minta, amiből lehetett választani, sőt gyakran csak a nevet meg a dátumot kellett beírni?

Meghívó Börze

Meghívó Börze

Különleges és egyedi esküvői meghívók készítése, rövid határidővel, akár online is! Menükártya és ültető kártya, esküvői értesítő rendelése, akár szettben is a meghívókkal. Hiba százalékunk nincs, mivel e-mailben elküldjük a tervet, melyet ha kell módosítunk, javítunk, a legyártás előtt. Gyors vállalási határidővel készítjük el a megrendelt meghívókat, mivel a tervezéstől a kivitelezésig mindent mi készítünk. A hét minden napján állunk szíves rendelkezésükre, keressenek az elérhetőségeink bármelyikén.

Meghívók esküvőre

Meghívók esküvőre

Logo tervezés, névjegykártya tervezés, esküvői meghívó, ültetőkártya grafikai tervezése akár pár példányos megrendelés esetén is. Az ügyfelek sokkal előbb találkoznak egy cég arculatával, mint magával a céggel, annak termékeivel, szolgáltatásaival vagy az ott dolgozó emberekkel. Ezért nagy hangsúlyt kell fektetni a cég arculatát jelentő elemek megtervezésére. A cégarculat legfontosabb eleme a logo. Minden más cégarculati elem, névjegykártya, cégpapír, honlap stb. a logora építkezve, annak jellegzetességeiből, színeiből táplálkozva készül el. A logo tervezés első lépésében felmérem igényeit, valamint vállalata célcsoportját. Ezután több logótervet készítek, melyből Ön kiválaszthatja, a legmegfelelőbbet. Ezt a kiválasztott logo irányzatot ezután továbbfejlesztem addig, amíg el nem éri azt a végső megjelenést, amit Ön is jóváhagy. A logo tervezés végén átnyújtott logo a következő tulajdonságokkal rendelkezik: nyomdakész, vektoros formátumú, könnyen megjegyezhető, egyedi, modern, fekete-fehér és színes verzióban is elkészül.

Tuti menü