Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Műköröm képes leírás - Esküvő.tlap.hu
részletek »

Műköröm - Esküvő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvo.tlap.hu » Műköröm
Keresés
Találatok száma - 6 db
Crystal Nails

Crystal Nails

A Crystal Nails az egyik legnépszerűbb nemzetközi műkörmös márka. Olimpiai és világbajnoki műköröm alapanyagok. Termékei rendkívül jó minőségűek és tartósak. Itt minden megtalálható, ami a kéz és lábápoláshoz szükséges. Az oldalon megismerheted magyar műkörmös bajnokainkat, akik a legprofibb műkörömépítők itthon és nemzetközi szinten is. A CN informál az új körömtrendekről, új műköröm díszítésekről. A körömszalon menüpont alatt megtalálod az összes Crystal Nails műkörmös szalont.

Decornails

Decornails

Gél lakkozás, műkörömépítés, manikűr/kézápolás Budapesten a 19. kerületben. Egy 21. századi nő számára elengedhetetlenek a szép körmök, valamint az ápolt kezek. Azok számára, akiket a természet nem áldott meg erős, szép és egészséges körmökkel, vagy csupán hetekig tartó díszítésre vágynak, számukra ideális megoldás a műköröm, mely nem károsítja a körmök szerkezetét. A műkörmök megóvják a körmöket a káros környezeti hatásoktól, de a körömrágásról is leszoktatnak. Elsődleges célom, hogy minden vendégem minden alkalommal (legyen szó gél lakkozásról, műkörömépítésről, vagy manikűrről) elégedetten távozzanak 19. kerületi szalonunkból. Épp ezért minden munkám során minőségi anyagokkal dolgozom és igyekszem napról napra fejleszteni tudásomat. Téged is szeretettel várlak a 19. kerületben, a Borneo Szépségszigetben!

Műkörmös települések

Műkörmös települések

A mukorom.org honlapon megtalálhatod Magyarország szinte valamennyi műkörömépítőjét, szalonját, műkörömépítő alapanyagát, illetve értesülhetsz a legfrissebb tanfolyamokról, hírekről is. Megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb műkörömépítőt is, aki akár egy karnyújtásnyira is lehet tőled. A keresést könnyíti, hogy megyénként, városonként, kerületenként is kutathatsz. A térképen számos műkörmös és szalon fel van tüntetve az adott régióban az elérhetőségeikkel együtt (utca, ház- és telefonszám) így könnyebben találhatsz rájuk.

Műkörmös tudakozó

Műkörmös tudakozó

Műkörmös tudakozó szakmai képgalériája ahol a műkörmösök műköröm képei láthatóak. Csatlakozz hozzájuk és töltsd fel képeidet vagy válassz műkörmöst a tudakozóból. Ha kifogytál az ötletekből, ha már nem jut eszedbe semmi, vagy csak egyszerűen kedvet kapsz a műkörmösök munkái között nézelődni, itt megtalálod amit keresel.

Műköröm galéria és köröm tanácsok

Műköröm galéria és köröm tanácsok

Műköröm képek galériája és minden más amit egy leendő és egy haladó műkörmöst érdekelhet. Trendek események ismertetése. Ha már nincs senki, aki segítene gyakorolni, tanácstalan vagy mit hogyan csinálj, esetleg nem vagy tisztában a trendekkel, akkor itt a lehetőség, hogy gyakorolj szakértők segítségével.

Műköröm minták

Műköröm minták

Eltérő technikával és díszítési mintákkal elkészített műkörmök galériája kategóriákba szedve. A kategóriák között megtalálod az esküvői műkörmök galériát is. Megismerheted az ország műkörmöseinek munkáit, így akár rátalálhatsz a számodra megfelelő műkörömépítőre. Igényes, szép, díszes körmök minden mennyiségben.

Tuti menü