Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Videósok képes leírás - Esküvő.tlap.hu
részletek »

Videósok - Esküvő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvo.tlap.hu » Videósok
Keresés
Találatok száma - 11 db
Csigavideo

Csigavideo

Vállaljuk minőségi esküvői videó készítését, megfizethető áron, Pécs és környékén. Professzionális felszereléssel, két kamerával,állvánnyal, mikrofonnal, lámpával, kézi steadycam-mel dolgozunk, ami a minőségi filmhez elengethtetlen.Szolgáltatásunkhoz tartozik még slideshow készítése fényképekből és profi smink készítés. Látogasson el honlapunkra, tekintse meg referencia filmjeinket!

Dimo video

Dimo video

Egy jól elkészített esküvői videó emlékeket és érzelmeket ébreszt, ami minden várakozását felülmúlja majd nézőknek. Szenvedély. Romantika. Elkötelezettség. Titokzatosság. Öröm. Nevetés. Ne engedjétek ezeket a pillanatokat elröppenni megörökítetlenül.

DominoStudio

DominoStudio

Esküvői videók készítésével foglalkozom!Minden 2012-es esküvői videó mellé ajándékba adjuk a jegyes videót, mely külföldön Save the Date címen vált ismertté. A videó segítségével interaktív módon hívhatjátok meg családtagjaitokat, barátaitokat, és hozhatjátok a világ tudomására, hogy összeházasodtok!

Élő Videó -  Esküvői Videó

Élő Videó - Esküvői Videó

1992 óta készítünk esküvői videókat. Hd minőségben rögzítjük, a legjobb képminőség érdekében. Csak kétkamerás esküvőket vállalunk 1 kamerás áron, hogy életük legszebb napján minden apróbb pillanatot vissza tudjanak nézni, akár évek múlva is. Reméljük elnyertük tetszésüket és minket fognak választani.

Kiss Ernő operatőr

Kiss Ernő operatőr

Ez weboldal Kiss Ernő operatőr weblapja, aki videó felvételek készítésével, utómunkájával, élő közvetítések adásával foglalkozik.Kiss Ernő vagyok, közel 3 éve képviseltetem magam az operatőri szakmában. Folyamatosan bővülő repertoárral igyekszem kiszolgálni a megrendelőim igényeit. Budapesten szereztem államilag elismert szakmát operatőr szakon, a Teleschola Televíziós Iskolában.Úgy gondolom, hogy a tapasztalatunk, a hozzáállásunk a garancia arra, hogy ügyfeleink azt kapják, amit szeretnének. Partnereink száma,hétről hétre növekszik.

Party film

Party film

Ezt a munkát csak bizalomra épülve lehet csinálni, minden felkérést egyedi módon valósítunk meg. Az élet legszebb pillanataira mindig emlékezni fog, de amire mégse azt mi megörökítjük. Rendezvények, party-k videózása:Esküvő,Konferencia,Szülinap,Ba bazsúr,Keresztelő. Bármilyen hozott film vágása, editálása szerkesztése zenével, DVD-re egyedi menüvel szerkesztve CD,VHS,S-VHS és miniDV-re. Ezt a munkát csak bizalomra épülve lehet csinálni, minden felkérést egyedi módon valósítunk meg.

Shadowplay - Az esküvői film

Shadowplay - Az esküvői film

Célunk, hogy olyan esküvői filmet készítsünk, mely túlmutat az események egyszerű dokumentálásán: egy olyan stílusos, kreatív videót alkotni, mely érzelmeket ébreszt, megmutatja, hogy milyenek is vagytok Ti valójában. Egy szenvedélyes történet mesélni Rólatok - Ez a Shadowplay esküvői film lényege.

Urbán videó

Urbán videó

Esküvők videofelvételének elkészítése full-hd, professzionális digitális vállkamerákkal, - több éves gyakorlattal, az ország egész területén. Igényes munka, kiváló minőségben, - szolid áron! Az esküvői video egy csodálatos módja annak, hogy megőrizzük mindazokat a varázslatos emlékképeket és hangokat, melyeket még a legjobb fotók sem adhatnak vissza. A készített videók úgy mesélik el esküvőjük történetét, ahogy azt önök megálmodták... Hiszen a film rendezői és sztárjai önök, mi csak elkészítjük úgy, ahogy az önökhöz a legközelebb áll. De hogyan is? Kérem, tekintsék meg weblapunkat és minden kérdésükre választ kapnak...

Videóverzum

Videóverzum

esküvői videó, esküvői videós, esküvői videó készítését vállaljuk - HD és DVD formátum - professzionális filmvágással, utómunkával - videóverzum Amit az esküvői videózásról Önnek tudnia kell. Esküvői videó és fotó a legigényesebb elvárások szerint! Esküvői videója megrendelése elött jogosan teheti fel a következő kérdéseket. mit várok el az esküvői videóstól? Milyen a nekem tetsző esküvői videó? Mivel életünk legfontosabb napját bizzuk az "operatőrre és vágóra" nem szeretnénk téveszteni a választásban. Az esküvői videós személyének kiválasztása olyan mint zsákbamacskát venni. Először választunk és csak utána kapjuk meg az eredményt. Önmagában az a tény, hogy az esküvői videós nagyon jó HD kamerával rendelkezik nem garancia arra, hogy a felvételel minden rendben lesz. Ha a szakember nincs tisztába az elmélettel és nem rendelkezik kellő gyakorlattal kellemetlen meglepetés érhet bennünket. A HD kamera nem tudja kijavitani az operatőr hibáit. Ezért is fontos az esküvői videó referenciák megtekintése mivel abból már lehet következtetni arra, hogy milyen jellegü videó készitésére számithatunk. Nyilván Ön sem örülne, ha a következőket tapasztalná az esküvői videója megtekintése során.

Hirdetés
VideoZoltán stúdió

VideoZoltán stúdió

Célunk az ügyfeleink kiváló minőségű kiszolgálása a filmgyártás területén. Foglalkozunk esküvői film készítésével, hogy a meghitt pillanatok visszatekintése kiváló minőségben valósuljon meg. Profi technikával, profi szemlélettel valósítjuk meg akár egyedi elképzeléseit is - mert a nagy nap eseményeiről készült film nem csak Önnek, hanem gyermekeinek, unokáinak is örök emlék lesz! A profizmus Önnek is jár!

Wollner Péter

Wollner Péter

Legyen az esemény felejthetetlen emlék. Esküvők, családi események rögzítése korszerű digitális technikával. Szakszerű szerkesztés, videoklip készítés, zenére szerkesztett fotóalbumok, interaktív menü, egyedi tervezésű borító. Igényes munka kedvező áron. Látogasson el az oldalamra ahol demokat is megtekinthet.

Tuti menü