Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vőfélyek és ceremóniamesterek képes leírás - Esküvő.tlap.hu
részletek »

Vőfélyek és ceremóniamesterek - Esküvő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvo.tlap.hu » Vőfélyek és ceremóniamesterek
Keresés
Találatok száma - 8 db
A vőfély megoldás: Vőfély Pisti

A vőfély megoldás: Vőfély Pisti

Esküvőre készül? Férjhez szeretne menni és még nem talált magának vőfélyt? A legjobb helyen jár. Esküvőjének levezetését profi vőfélyre bízza! Mindent megbeszélünk az esküvővel kapcsolatban és olyan emlékezetessé tesszük az esküvőjét ahogyan megálmodta.

Aradi Károly

Aradi Károly

Aradi Károly vőfély.Hívja Karcsit, hogy jó legyen a lagzi! Ha jó bulit akar, hívjon fel hamar! Ott terem Karcsi és pazar lesz a lagzi!Szép Magyarországon sok vidéken jártam, Míg a legfinomabb nedűt megtaláltam. Tokaji pincékben addig kóstolgattam, Míg nem bírtam tovább és így szólítottam. Gazdám uram! Ez oly finom borocska, Jusson hát belőle a lakodalomba. Tokaj hordóiból jó bort hozasson, Hogy e vidám násznép nehogy szomjazzon! Igyunk hát, szemünket ne lepje pára, S emeljük poharunk az ifjú párra!!! Éljen az ifjú pár!!!

Béla Vőfély

Béla Vőfély

Ceremóniamester és vőfély is vagyok egy személyben. A teljes esküvőt - a kezdetektől a végéig - megszervezem és az előre megálmodott forgatókönyv szerint lebonyolítom. Bármit is kívánjanak, teljesítem. Ezen kívül egyedi verseimmel és fiatalos lendületemmel gondoskodom róla, hogy minden vendég jól érezze magát. Így az ifjú pár megélheti közös életének legszebb és legfontosabb napjának minden pillanatát.

Ceremóniamester Budapesten és Pest megyében

Ceremóniamester Budapesten és Pest megyében

Ha ceremóniamestert keresnek az esküvőjük levezetésére, akkor olyan személyt bízzanak meg ezzel a feladattal, aki minden tekintetben megfelel az Önök elvárásainak, elképzeléseinek. Elsősorban Budapesten és Pest megyében tevékenykedek, de ha az országból bárhonnan hívnak ceremóniamesternek, akkor az sem akadály, mert mindenhová elmegyek esküvőt levezetni. Olyan ceremóniamester vagyok, aki tehermentesíti Önöket és a szülőket az egész ceremónia alatt. Emberileg, szakmailag is az Önök elképzelései a legfontosabbak a számomra. Egy vidám, nótás kedvű, alkalmazkodó, irányítani tudó, antialkoholista ceremóniamestert keresnek, aki leveszi a gondot az Önök válláról? Ha szükséges közbelép, és csinálja a hangulatot? Valamint olyan embert keresnek aki nincs középpontban, hanem a háttérből irányít, szervez? Az árazása nem méreg drága, hanem minden házasulandó párnak elfogadható? Amennyiben ilyen ceremóniamesterre van szükségük, akkor nagyon jó helyen járnak, mert én vagyok az Önök embere.

Gyömrő-Molnár Béla

Gyömrő-Molnár Béla

Segítségemmel elejét lehet venni a fejetlenségnek, kapkodásnak és idegességnek, hiszen amit hónapok alatt megálmodnak, azt én néhány óra leforgása alatt higgadtan, de mégis biztos kézzel lebonyolítom. Alapfilozófiám szerint a vőfély nem főnök, hanem karmester! És minden karmester kottából vezényel, ezt a kottát pedig számomra a megrendelő írja! Amennyiben a hangulatot fokozni tudom, akkor e célért mindent megteszek, azonban a táncmulatságot nem rontom el azzal, hogy oktalanul megszakítsam azt!Hivatásomat annyira komolyan veszem, hogy főállásban űzöm! Tehát semmi mással nem foglalkozom. Így az esküvőre nem egyheti munkahelyi robot után, testileg-szellemileg elfáradva érkezem, hanem egész héten a lakodalomra készülődöm, hogy a nagy napon minden szempontból a maximális teljesítményt nyújtsam. Mindent elkövetek azért, hogy az esküvő azzá váljék, aminek azt az ifjú pár és kedves családja szánja: életük legszebb és legfelejthetetlenebb napjává!

Motoros vőfély

Motoros vőfély

Kedves fiatalok, jegyes párok! Különleges esküvőt szeretnétek, ahol motoros vőfély vezeti a menetet? Igény esetén mint motoros vőfély, muzeális minősítésű, restaurált, oldalkocsis (vagy utánfutós) Pannonia motorkerékpárral veszek részt az esküvői menetben. Motoros esküvőre, motoros vőfély! Ring István weboldala.

Nagy G.Csaba

Nagy G.Csaba

Rám jellemző, hogy öltönyben veszek rész a nagy napon, vagyis nem öltözök népviseletbe. Melyik tájegység népviseletébe is kellene öltöznöm? Szerintem furcsán nézne ki az elegáns násznép között egy csizmás manus? Ezek alapján inkább ceremóniamester vagyok. Ismerem az esküvői szokásokat a szertartás elemeit, és az esküvőhöz tartozó rigmusokat (lánykikérés, menyasszonyi búcsú, ételköszöntők, borköszöntők?stb.). Ez alapján vőfély vagyok. Amit szeretnél azt kapod, mert érezd jól magad, a többi a vőfély dolga!

Vőfélyek az Interneten

Vőfélyek az Interneten

A több száz vőfély elérhetősége saját adatlappal, név és megye szerint keresési lehetőséggel! Lehet a névben is keresni és megye szerint is listázni, sőt a kettő kombinálható is! Az ékezetes betűket célszerű kerülni. A * vagy % jelekkel tetszőleges, a ? vagy _ jelekkel egy karakter helyettesíthető.

Tuti menü