Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vőfélynők képes leírás - Esküvő.tlap.hu
részletek »

Vőfélynők - Esküvő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvo.tlap.hu » Vőfélynők
Keresés
Találatok száma - 4 db
Csíkosné Répás Karolina

Csíkosné Répás Karolina

Az ország sok területén vezettem lakodalmat. Műsoromat igyekszem frissíteni, játékokkal színesebbé tenni. Saját hangosítással rendelkezem. Szívesen vállalom lakodalmad levezetését, kérésedre zenekart, videóst, fotóst stb. ajánlok.

Kajdi Erzsi

Kajdi Erzsi

Sok-sok éve gyakorlom e szép hivatást, mint esküvőszervező valamint Nőfély. Igyekszem mindig a párhoz és a násznéphez igazítani az egész szervezést, mondandóimat, játékaimat. 2,5 évig Frigy, házasulandók magazinja című élő televíziós műsort szerkesztettem, vezettem, így még több betekintést nyerhettem az esküvők különleges világába, tájegységeinek szokásaiba itthon és külföldön egyaránt. A hagyományokat tisztelem, de nem teljes értékében őrzöm azokat. Mint Nőfély, saját improvizáló készségemet használom minden esküvőn. Mondandóimat mindig a párhoz igazítom. Találjuk meg egymást, hogy közösen alkossunk, én elvégzem azt, amit Ön/Önök megálmodnak!

Kapusi Izabella

Kapusi Izabella

Gyönyörű esküvőhöz,jó vőfély kell! - Nagyon sok szeretettel köszöntök mindenkit!Mint manapság minden foglalkozásban,így a vőfélykedésben is részt szeretnének vállalni a nők is.Így éreztem én is,mikor ezelőtt 3 évvel a nőfélységre adtam a fejem.Azóta sok szép verset gyűjtöttem.és saját szerzeményeimmel is gazdagítottam a gyűjteményemet.A verseim között akadnak hagyományosak,és természetesen a mai kornak megfelőek is.Sok játékkal,tréfával tudom szórakoztatni a násznépet,ám ez nem jelenti azt,hogy megszakítanám a jókedélyű mulatságot! Szolgáltatásaim a vőlegény búcsúztatásával kezdődnek és a hajnalig tartó mulatásig tartanak! Ha engem választanak vőfélynek vagy ceremóniamesternek,biztosan állíthatom,nem fognak bennem csalódni.Én kézeben tartom a lakodalom menetét,az előre megbeszélt tervek alapján,így a fiatal párnak és az örömszülőknek csak a legfontosabbal kell foglalkozniuk.Ez természetesen nem más,mint az önfelett szórakozás egész éjszaka!

Kovács Katalin

Kovács Katalin

Ha bulizni akarsz itt maradj!1969.06.03-án Dunaújvárosban születtem. 1987-ben érettségiztem, majd 20 éven keresztül voltam vállalkozó, saját üzleteimet vezettem. Foglalkozásomat tekintve most buszvezető vagyok az egyik volán társaságnál.Röviden: hogyan is kerültem a vőfénység, a lakodalmak közelébe?Férjem zenész. Én a lakodalmas zenét, a mulatást imádó ember vagyok. Így nem volt nehéz e pályán is kipróbálnom magamat. Először csak videósnak mentem, majd úgy éreztem, hogy kedvem is van a vőfénységhez, beszélőkém is meg van hozzá, humorom az határtalan, így hát belefogtam. Aminek így utólag nagyon örülök.Különlegesen, tartózkodóan fogadnak a párok, hisz nem mindennapi a NŐ ezen a pályán. De higgyék el, mi nők is tudjuk azt, amit férfi társaink. A mi szánkból is nagyon jól hangoznak a viccek, a bor köszöntők, a búcsúztatók, a lánykikérők....stb.Nagyon büszke vagyok arra, hogy ahol én részt vettem, csak pozitív visszajelzést kaptam, és utólag bevallották, féltek a nőfélytől , de szívhez szólóbb volt, mint férfi társaimé.

Tuti menü