Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vőlegény képes leírás - Esküvő.tlap.hu
részletek »

Vőlegény - Esküvő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvo.tlap.hu » Vőlegény
Keresés
Találatok száma - 6 db
Esküvői nyakkendő

Esküvői nyakkendő

Nyakkendő webáruházunkban elegáns, exkluzív esküvői nyakkendők gazdag választékával várjuk vásárlóinkat. Megtalálják nálunk a legújabb divat szerinti esküvői, alkalmi és hétköznapi használatra szánt nyakkendőket is. A kiváló minőségű Del' Monte és Montessini nyakkendők olasz divattervezők fantáziáját dícsérik.

Férfi dolgok

Férfi dolgok

Avagy a vőlegény feladatai az esküvőn Essen szó végre a kedves vőlegényekről! Ugyan azt mondják, hogy az esküvőn a menyasszony a főszereplő, de bizony esküvő sem lenne, ha a hős szerelmes férfi meg nem kérné a hölgy kezét. Bizony igen fontos szerepe van a vőlegénynek az ünnep előtt és alatt egyaránt.

Frakkfutár

Frakkfutár

A FrakkFutár egy nagyléptékű frakk- és táncruhakölcsönző. Több, mint 300 igényesen kialakított, táncos frakkunk áll kiszállításra készen szalagavatóra, bálra. A frakk és amit biztosítunk Egy elegáns frakk olyan ruha, mely kifogástalan úriembert varázsol mindenkiből. Korántsem mindegy azonban, hogy milyen is a szóban forgó darab. Frakkjaink tervezésekor és készítésekor figyelembe vettük a táncosok igényeit, tapasztalatait. Figyeltünk a standard tartásra, a keringők dinamizmusára és hangulatára. Ennek, valamint a felhasznált első osztályú anyagoknak köszönhető, hogy a frakk váll része tánc közben nem ugrik fel, így viselőjén mindig szép és elegáns marad. Az összhatás csak akkor lesz tökéletes, ha szánunk időt a részletek kimunkálására is. A frakkot sokan tévesen a szmokinggal keverik össze, azonban a szmokingnak az eltérő szabása mellett a frakkra jellemző "szárnyai" sincsenek (melyet azért vágta ketté, mert a frakk eredetileg lovaglóruha volt, így a ruha két szára nyeregben ülve két felé eshetett). A frakk a standard táncok (quickstep, slowfox, tangó, angol és bécsi keringő) kellékévé vált, míg a szmokingot revütáncokhoz, koktélpartikhoz tudjuk ajánlani.

Ingyenes Stílus

Ingyenes Stílus

Ingyenes stílus tanácsadás Ingyenes öltözködési tanácsadás MrSale Ingyenes, személyes, stílus- és öltözködési tanácsadás! Személyre szabott szín- és stílustanácsadást tartok a MrSale Öltönyüzletben. A helyszínen megmutatom mely ruhadarabok, milyen kombinációk harmonizálnak testalkatához, egyéniségéhez, modhatnám egyediségéhez. Kérem küldjön nekem egy e-mailt időpontegyeztetés céljából. Legyen sikeresebb a munkahelyén, randin és bárhol, ahol ruhában kell megjelennie! :-)

Öltöny kölcsönzése

Öltöny kölcsönzése

A FrakkFutár egy nagyléptékű frakk- és táncruhakölcsönző. Több, mint 300 igényesen kialakított, táncos frakkunk áll kiszállításra készen szalagavatóra, bálra. Egy elegáns frakk kifogástalan úriembert varázsol mindenkiből. Korántsem mindegy azonban, hogy milyen is a szóban forgó ruhadarab. Frakkjaink tervezésekor és készítésekor figyelembe vettük a táncosok igényeit, tapasztalatait. Figyeltünk a standard tartásra, a keringők dinamizmusára és hangulatára. Ennek, valamint a felhasznált első osztályú anyagoknak köszönhető, hogy a frakk váll része tánc közben nem ugrik fel, így viselőjén mindig szép és elegáns marad. Az összhatás csak akkor lesz tökéletes, ha szánunk időt a részletek kimunkálására is.

Öltözködési tanácsok

Öltözködési tanácsok

öltöny zakó nadrág kabát ing nyakkendö MrSale Öltönyüzlet kifutó márkás férfiruházat nagykereskedelmi áron Kedves Márkó! 3 dolgot tudok így látatlanban elképzelni: 1. sötétszürke öltöny, halvány ibolya színű inggel, halvány ibolya színű nyakkendővel. 2. púderrózsaszín ing, púderrózsaszín nyakkendővel, ami lehet csíkos vagy egyszínű. 3. grafitszürke ing, grafitszürke csíkos nyakkendővel.

Tuti menü